Jag känner att vi vart ganska modiga med våra tapetval hittills, tidigare har jag bara satsat på mönstrade tapeter med vit bakgrund. Men nu verkar det som att vi fastnar för nästan bara helfärgade tapeter med mönster förstås, och vi gillar det båda två. På första bilden är (som jag visat tidigare) vårat nya sovrum, och på den andra bilden är sovrummet från min gamla bostadsrätt. Jag tycker iallafall att det känns riktigt mysigt med ett lite mörkare sovrum, jag hoppas det inte bara är en period jag är inne i.


Jag är verkligen jätte nöjd med gardinerna i sovrummet, istället för att köpa två enormt breda gardiner för flera tusen kronor så köpte vi istället 6st längder, 3st på vardera sida av fönstret. Det syns inte och så är dem lättare att hantera och lyxigt nog så blev det rätt längd på dem från början.

Det som återstår i sovrummet är att köpa två fina skåp, en mysig matta, en helkroppsspegel och en massa dulidutt. Mera mysbelysning, fina tavlor, blommor, krukor och sånt där som sätter pricken över i:et 👌🏼 Sen får jag väl börja köpa nya sängkläder som jag har en dille för, sorgligt för min del är ju att en hel flyttkartong med alla mina finaste sängkläder försvann under flytten, kanske fick någon förbipasserande ett infall när den passerade vårat fullpackade ekipage på Kyrkogatan. Det får man aldrig veta.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress