Jag har fått sån otrolig inspiration till att pyssla och sy den senaste tiden, om det är för att julen är på väg eller för att det helt enkelt finns plats att vara kreativ har jag ingen aning om. Men roligt är det iallafall och det är ett fantastiskt tidsfördriv. Jag hoppas att lusten till det håller i sig.

Jag har sytt ett gäng kuddöverdrag, jag blev så matt när jag plockade ihop 4st i en varukorg på RUM21 och det blev en prislapp på nästan 2400kr 😳 för bara några överdrag. De var såklart himla fina men de kostar ju fasiken som en ny soffa om man vill ha ett gäng. 
Dessa har jag iallafall sytt i storlek 50x50 och tillsammans har vi gjort tygtrycken med både pressade växter och potatisstämplar. Den grå blev lite av en favorit, men bäst passar ju alla tillsammans. Idag ska jag sy några till, det var så himla kul. Sen ska jag försöka lära mig att sy knapphål så att man kan skapa nån modell med fin knäppning baktill. 
(null)

(null)

Jag kruxade också ihop typ 60 träkulor till en stjärna, den är fin som dekoration men fungerar nog galant som grytunderlägg också.

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress