Snart har jag 10 dagars julledighet, det ska bli otroligt skönt och dessutom får jag flera lediga dagar med Kristoffer. Det händer inte ofta. Jäklar vad vi ska basta och äta gott. 

I lördags så var vi på IKEA med anledningen att främst ta med allt man behöver för att bygga en köksö. Det blir en 120cm köksö med lådor och vinkyl, det kommer bli så himla fint. Nu ska vi bara hitta en vinkyl med 39,5cm bredd och invänta bänkskivan som kommer om ca 5veckor. Sen kan vi äntligen bygga ihop köksön som vi med all säkerhet kommer använda flitigt, speciellt när grönsaker ska hackas och kakor ska bakas.

Det vi behöver hitta i djungeln bland stolar är två fina barstolar, de måste vara snygga, inte ha för utsvängda ben pga. blir jäkligt klumpiga, gärna ha litet ryggstöd och ett stort måste är ett stöd att ha fötterna på. Helst vill vi även att de ska vara snurrbara då matbordet hamnar bakom köksön så att man lätt kan vända sig mot sällskapet. Ja, det blev en hel del krav.. vi får nog leta länge.

Bänkskivan blev där emot samma som i resten av köket, en valnöts laminat. Inte min personliga smak men vi behöver bo in oss längre innan man beslutar sig för att byta alla bänkskivor. Ibland leder ett byte till så mycket mer, då kanske man byter disko, kakel, golv och sen är hela köket utbytt. Ja, ni hajjar säkert.

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress