Vi lyckas ganska bra med att ta vara på dagarna, midsommarvädret var lite sämre än vi hoppats på. Men ändå tog vi oss iväg för en topptur upp på Mertainen, vi följde rågången dit upp, där ifrån kunde man se Svappis, Jukkas, Kiruna och Kebne, det är något speciellt med att komma upp på höjden. Man blir glad av det och en riktigt skön frihetskänsla får man.


Nu är hela mitt bohag inklämt i farmor & farfars hus och lägenheten är där med tom. Vi har burit på så jäkla mycket prylar den senaste tiden att jag uppskattar varenda sträcka jag får gå tomhänt på. 


Idag har vi burit ut en hel del möbler ur min lägenhet, det är slitsamt men i slutändan kommer det vara värt det. Jag är så nöjd över det jag skapat i mitt helt egna hem, men nu är det dags att slå ihop våra liv under samma tak. Jag har nog inte riktigt förstått hur speciellt det egentligen är, jag ska få bo med han som gör mig så jäkla glad varje dag. Vilket lyx. 


Vilket väder vi haft i Kiruna de senaste dagarna, jag har fått en t-shirt bränna som inte alls är särskilt snygg. Vi har cyklat runt i skogarna den här veckan och knallat upp på toppen av luossabacken med middagen i ryggsäcken. Jag älskar att äta ute och vi brukar vara ganska bra på att vara spontana och ta med maten ut.


Det är nattskift för mig den här veckan, något som funkar otroligt bra med denna väderkombination. Jag hinner inte känna mig trött då vi ständigt haft något att göra. Vi har så himla många utflykter som vi vill göra, och det börjar bli bråttom att komma iväg innan alla mygg har kommit.