Det pågår just nu en sjukt rejäl rensning i mitt hem, allt skit ska ut. Har dock inte samlat på mig så mycket, men ni vet nog lika väl som jag att många försäkringspapper driver omkring från låda till låda. Egentligen borde det bara vara att bränna upp. 


Jag är ingen sån där person som ska spara på allt, används det inte så slänger jag ut skitet. Det spelar ingen roll att man betalat för sakerna, man måste lära sig att köpa bra saker med kvalité och sånt man kommer att älska länge. Det är min melodi det. 

I skrivande stund så insåg jag precis att några fler böcker får åka i soptunnan. Jag lär nog aldrig läsa dem. En klok kvinna sa på tv en gång "att köpa dyrt är att köpa billigt". Har man förälskat sig i en dyr stol en längre tid så gör man bäst i att köpa den. Idag blev jag otroligt kär i denna stol, är jag kär i den om två månader så kanske jag tillåter mig själv att köpa några sådana. Den påminner om mitt gröna matbord som tillhört mormor & morfar, men som blivit för ostabilt för att leva för evigt.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress