Tänk att det är så roligt att förenkla vardagen hela tiden, vi har börjat utrusta huset med lampor som har en inbyggd rörelsesensor. De är kanon att ha i våra två korridorer som man ofta bara löper förbi lite snabbt, samt pannrum, matkällare och flera andra små utrymmen. För det är ju lite jobbigt att springa omkring och släcka efter sig när man hela tiden far omkring överallt i hemmet, och jag tycker det är onödigt att ha lamporna tända vars man inte är, med undantag för dekorationsbelysning och stämningsbelysning såklart.


Det är så jäkla skönt att "bygga bort" vardagsirritation, för man vill ju att vardagarna bara ska flyta på och att man endast lämnar kvar sådant man inte kan göra något åt. 


I söndags var vi ute på en skit härlig långpromenad, solen visade sig och allt var så jäkla fint med alla dessa snömängder. Det är bäst att ta vara på vartenda dagsljus man kommer åt, för snart är det borta och så sitter man förmodligen på jobbet under de ljusa stunderna. 


Förra veckan skrapade jag ihop en hel del kilometer, dock inte på skidor då det kom så jäkla mycket snö. Jag vill inte skrämma iväg mig själv från skidspåret på premiärturen i skit lösa spår. Nej, premiärturen måste ske under bra väder- och spårförhållanden. 

Kolla bara hur jäkla fint det är!Det var då verkligen en knepig grå färg vi valde till hallen, ibland ser den grå ut, ibland blå och vid det nu mera väldigt svaga dagsljuset går den åt det violetta hållet.. Jag antar att vi först får se det riktiga resultatet när dagsljuset kommer tillbaka om några månader. Innan dess är det nog ingen idé att nojja över kulören.


Jag ska även måla väggarna som fortsätter ner för trappen i samma färg, men jag måste få tag på en stege som man kan ställa i trappor innan jag kan ta tag i det. Överlag så är vi ändå väldigt nöjda, det ser så fräscht ut när alla hål och märken är borta.

Sovrummet är äntligen färdigt och vi har hunnit sova där i en vecka, det är så jäkla mysigt och vi sover väldigt bra där inne. Vi gillar ju verkligen mötet mellan nytt och gammalt, 70 nytt och 30 gammalt känns som en fin kombination hos oss. Vi har ju ändå ett 60-tals hus, så jag tror att den blandningen passar huset rätt bra också.