Nu har jag vart lite nervös i flera dagar inför en utbildning jag ska gå till på torsdag, en typ av ledarskapsutbildning vars man ska snacka och inte fasen vet jag, med bara okända människor. Alltså jag vet att det är bra att utsätta sig för det där obekväma, vilket jag ska göra. Jag försöker se allt som ett socialt experiment, hur kommer jag att bete mig? Säkert blir jag nuntorr som fan och börjar fnissa av nervositet. Inte fasen vet jag. Jag kanske gör bort mig, säger nåt tokigt, råkar höra fel, uppfattar nåt fel, snubblar in, spiller kaffe.. katastroftankar. 


Det obekvämaste jag vet är dock att äta med människor jag inte känner, det har jag alltid tyckt varit hemskt. Sådär första dagarna på ett nytt jobb, om nån ny person sitter i samma bord när jag äter, alltså sjukt jobbigt. Varför? Inte en aning. Det känns bara jäkligt... privat eller nåt. Kolla inte ner i min matback bara tänker jag. Men sen får jag ju panik av svälj ljud också, både mina egna och andras. Det är som en jämförelse med att dra en gaffel hårt på en tallrik för mig, obehagligt som bara den. Därför måste jag alltid ha på en tv eller radio som liksom kan "täcka över" dessa ljud.

Egentligen kanske jag borde gå en utbildning om hur man äter med okända och hur man blir av med en fobi, det vore ju nåt.


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress