Idag har jag hälsat på farmor och farfar som kommit hem till stan igen efter sitt rutinmässiga halvår i tornedalens paradis. Farfar har tyvärr brutit smalbenet under älgjakten, så det blir några besvärliga veckor framöver under läkandets gång. Det är klart man oroar sig för varje år som går, när ens gamlingar blir äldre att något ska hända. Men jag är verkligen lyckosam som har dem, friska, pigga och väldigt glada.


Den här helgen ska jag bara jobba, och även passa på att planera ledigveckan som kommer. Framförallt längtar jag tills jag får sova med Kristoffer igen, mina nattveckor är ingen favorit. 

Jag är så himla sugen på att sätta färg på väggarna i vardagsrummet, jag tycker nämligen att vitt är så himla tråkigt i vårat enorma vardagsrum. Jag menar, kolla på bilden och jämför hur allt kommer till liv med färg på väggen.


Det är så frustrerande när tiden inte räcker till allt man vill göra, eller så vill man helt enkelt göra så mycket att det är omöjligt för tiden att räcka till. Tidsmängden kanske är doserad precis som en perfekt dessert, som tar slut exakt när den är som godast så att man fortfarande cravear efter mer. Ändå är jag glad att allt jag och Kristoffer vill göra bara ligger och väntar på rätt tillfälle. Men att längta efter något gör ju att arbetstimmarna känns ännu långsammare.


Just nu längtar jag mest efter en riktigt basic helg, en helg vars vi tar sovmorgon och bara kan fixa alla roliga projekt i huset. Lite hustid helt enkelt, tid för bastu och matlagning. Tid att bara göra det man vill och inte det man måste. 


Nu börjar det ta sig i kontoret, jag måste säga att det var lite nervigt att sätta upp korken när man aldrig jobbat med varken limmet eller ett liknande material tidigare. Man vill ju att allt ska bli perfekt, speciellt nu när allt fixas för att hålla länge både resultatmässigt och stilmässigt. 


Vi köpte hyllsystemet från Clas Ohlson, vi gillar att man kan ändra både mängden och höjden på alla hyllplan efter behov. Det ska bli roligt att fylla hyllorna för att sen komma igång med all papperssortering. Sen ska jag leta upp en fin matta till rummet och piffa till det så det blir riktigt mysigt och inbjudande.