Det är så roligt att söka små fina detaljer att inreda huset med, och ju "billigare" man kommer undan med vissa saker desto mer pengar kan man satsa på de saker man verkligen vill köpa som är lite mer pricey. 


Vi har haft chansen att leta bland Kristoffers farmor & farfars gamla grejer, och vi hittade en hel del prylar som enbart behövde putsas upp och få lite omsorg innan de passar fint in hos oss
(En häftig gammal stol, en jordglob, en cigarrask, ljusstakar, en bricka, en massa fina lerkrukor och mycket mer). Som jag sagt tidigare så vill vi verkligen få hemmet personligt, vi vill omringa oss av saker som bär på minnen, sådant som är ärvt och andra annorlunda fynd.

Det kan såklart vara svårt att hitta små guldkorn i ett förråd bland damm, spindelnät, gamla kartonger och allmänt stök. Men man måste föreställa sig varje liten pryl på en plats någonstans i ens hem vars man tror den kan passa. Och även ha i åtanke att allt ser mycket finare ut när det är rengjort, bortom allt stök och i ett bättre ljus. Och det är så jäkla roligt. 

Här på bilden ser man tydligt skillnaden när prylarna fått lite kärlek. 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress