Det är så efterlängtat att få gården att smälta fram, jag ser så himla mycket fram emot att få lägga lite krut på utsidan av huset. Putsa teglet vars det behövs, klippa buskar, kratta gräs och blåsa rent hela uppfarten. Vi måste även sätta vårat husnummer på fasaden, siffrorna 25 ska borras upp så att mindre förvirring sker när folk ska hälsa på. Det ska bli kul, oftast är det dem små detaljerna som gör den stora skillnaden och hur bra är inte det? ☺️

Och nu är det redan 1 år sedan vi monterade ner våran timring inför avflytten till stugplatsen 😻 tiden har gått så fort!

(null)Återbruk är så himla roligt, oftast blir jag som mest nöjd när vi gör något klockrent i inredningsväg av något gammalt. Som i detta exempel, ett draperi av trä som är mormor & morfars gamla. Den har säkert legat länge i förrådet då den låg i en gammal BP- mack plastpåse. Men nu ser den solljuset igen och är bland det första man ser när man kommer in i vardagsrummet.

Kolla på den, det är ett perfekt insynsskydd framför altandörren, men ett skydd som ändå släpper in allt ljus. Dessutom ökade trygghetskänslan i rummet när det nu finns något som skärmar av litegrann. 

(null)

Jag är inne på sjukdag nummer 17 🤭 och jag börjar tröttna på att snyta mig hela tiden, på att tappa rösten på kvällen och att hosta på nätterna. Vad är detta för något eländigt? 🤧

Under helgen har vi staplat ved hela dagarna, och jag har märkt att tall luktar allra godast. Jag hade faktiskt velat ha en korg med färsk tallved i vardagsrummet som kan sprida godaste doften hemma 😍👌🏼 

Här står jag på trappen i Sattajärvi i mina favvo stövlar och morsans gamla jacka. Rena sneakers är väl inte allt här i världen eller? 

(null)

Idag har jag suttit på vinsidan i solen och lyssnat på Skäringer & Mannheimer och sett att det växter blommor på våran gård, så fint!

(null)