Det är så mycket som jag reflekterar över, så konstiga beteenden vi människor gör utan att vi tänker på det.

Sociala medier till exempel, vi kan kommentera massor med bilder till folk vi ej på riktigt känner. Men icket till dem vi känner. Vi kan följa människor vi aldrig träffat, men icket dem vi träffat/sett men som vi ändå "snokar" in på.  Vi kan likea en bild med 80.000 likes men inte på den med 23. Jag fattar inget. Det är som att det vi "likear" och kommenterar är våran reklam.  Man ska tydligen inte gilla det man gillar, man ska gilla det som ANDRA gillar. 

Men vad betyder en like då? Egentligen ingenting. På pixbox skulle man ha flest besök i sina album, på instagram ska man ha likes, på Facebook skulle man ha många vänner. Alltid är det nåt som ska vara status.

I skolan skulle man ha dyra märkeskläder och våga tjuvröka, man skulle spela trög och kalla alla för störd. "Va störd du e". 

Nu ska man ha ögonbryn on fleek, massa likes, highlighter, va kul & ha snygg frukost.

Äsch det bubblar med tankar igen. Fattar inte vad människan håller på med.

(null)

PS. Jag vet fan inte vilket parti jag ska rösta på, tycker dock att kvinnofrågan är viktig. Så jävla leds på att all kvinnosjukvård är så sekundär, hade männen fött barn hade vi haft BB över hela jävla landet och en ordentlig jävla intimsjukvård. 

Sen är ju klimatfrågan jäkligt viktig också, men där ska vi inte bara rösta rätt, vi måste baske mig själva också GÖRA RÄTT.

Vilsen 🤦🏼‍♀️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress