Här är ett hörn av vårat vardagsrum 👏🏼 det enda hörnet jag är riktigt nöjd med faktiskt. Resten är så vitt och platt. Jag blir aldrig tillfreds, jag flyttar omkring på allting hela tiden, provar på olika sätt och kliar mig i huvudet. Och jag vet inte vad det är som saknas förutom att soffan är ett objekt som jag verkligen vill byta ut för att den är svart, väldigt låg och har en divan. 

Det finns verkligen inget som är bra med divaner, det är aldrig någon som vill sitta där ändå. Antingen hamnar man längst in mot ryggstödet vilket känns som en alldeles för nerburrad sittställning, eller så hamnar man vid kanten på divanen vars man sitter som en säck potatis och saknar ryggstödet. Och så ser divanen ut som en lång typ tandläkarstol och om man slänger en filt över den så blir det som att man framhäver den ännu mer. Vi blir aldrig sams, jag och soffan.

MEN kolla på mina fantastiska piedestaler som jag precis köpt, jag har velat ha ett par i evigheter så jag tog tag i saken tillslut. När det kommer till små inredningsprylar så åker min börs upp, eftersom det är jag som finner det mest intressant. Men när det köps möbler och större investeringar då köper vi allt tillsammans. Jag tycker det funkar bra så, för jag förstår att han inte vill köpa sängkläder varje månad bara för att jag älskar sängkläder till exempel. Its in my interest.

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress