Nu är jag helt matt och besviken, det här skulle bli en skit bra dag. Men NAE! Det blev det inte! Jag skulle på en repetitionsutbildning och få sluta kl 16, och där med kunna hänga heeela eftermiddagen med kärleken och laga god mat och basta. Men den utbildningen blev tydligen framflyttad till imorgon istället. Vilket innebär att jag får jobba till 22 idag och får där av ingen tid alls med min snubbe (som vi räknat med hela veckan 🙄)

Nu, efter att ha druckit min första kaffe för dagen, fått se fina sneakers i nyhetsmorgon och sett ett gäng med hundar så känns det lite bättre. Tänk om jag hade haft min Ozzy, vad all min ensamtid hade varit förgylld av hans närvaro. Jag saknar att få nosa honom på huvudet. Alla solfläckar som lyser in, han skulle ha legat där och stekt så hans nakna mage hade blivit alldeles brun. Fotändan är tom, solfläckarna är tomma, soffan är tom och det är ingen som reagerar när jag kör med sodastreamern. USCH för det här. 

Och jag bara skjuter bort sorgen hela tiden, håller mig så sysselsatt så att jag inte hinner reflektera eller känna efter. Jag bara kör på, och direkt jag är ensam och det blir lugnt så rasar jag. 
(null)

Förrästen, när jag ser den här bilden så inser jag att även detta par med sängkläder blev stulna av någon under flytten till huset 😣
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress