Åå herregud vad intensiv påsken varit 😅 men på ett bra sätt. Vi har flängt omkring överallt och fått ihop cirka 2.5 mil på längdskidorna. Inte alls tokigt!

Jag måste tipsa om att åka skidor efter rallarvägen i Björkliden, vi var där i lördags, och det var ett helt fantastiskt fint beläget skidspår med fin utsikt över träsket, lapporten och fjällvärlden där uppe. Lätt värt alla mil i bilen för att åka skidor där 😍 

(null)

Vi har grillat korv och jag har äntligen hittat ett smarrigt alternativ istället för potatissallad (som jag inte är så förtjust i) coleslaw är ju istället asa gott till typ allt. Hallelujah!

(null)

Faktiskt så har vi turistat en del hemma i stan också, utsikten från parkeringen vid luossabacken är ju faktiskt väldigt fin. Och även utsikten på dem som kollar på utsikten. 

(null)

Och Icehotel fick ett ordentligt besök 👍🏼 

(null)

Och slutligen besökte vi Láddjujárvi under blå himmel och solsken, vi hade sån otrolig tur med vädret den här påsken. Nu ska jag bara bearbeta alla upplevelser och njuta utav allt vi gjort tillsammans med syrran & Jakob, farsan & Kristin, farmor & farfar och kusinerna! Bye 👋🏼

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress