Nu är den här, min fantastiska kruka 😍

Idag är det onsdag vilket innebär blomvattning, just nu har vi 64 blommor i huset vilket tar sin lilla tid att bevattna och vårda. Därför sker det alltid på onsdagar för att hålla koll på varenda liten växt. Vissa är törstigare än andra och behöver vattnas på söndagar också, vi har liksom lärt känna dem ganska bra 😆

(null)

Vi älskar blommor (inte blommande blommor, bara gröna blommor). Jag hade lätt klarat mig utan tv, men aldrig utan växter. Och visst kan det vara ganska dyrt att köpa, men om man är lite lyhörd så lär man sig vad varje växt behöver. Och får man dem att må väldigt bra så kan en blomma snabbt bli två om man delar på den. Självklart har vi råkat få en och annan blomfluga, men de försvinner bara man torkar ut de krukor som blivit för blöta.

Dock är murgröna den krångligaste blomman att hålla vid liv enligt mig, den dör typ i hemlighet. De är ganska så värdelösa och jag har ännu inte fattat vad dem vill ha. Vi har faktiskt två stycken, en i hallen och den har lyckats klara sig trots en näradödenupplevelse, och så har vi en vid spisen och den är nog snart död. Så köp inte! 

Mitt bästa tips är att köpa ganska tjockbladade och mörkgröna blommor, de håller bra och är inte speciellt känsliga 👍🏼

Och garderobsblommor är typ odödliga 👇🏼

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress