En lady 2 meter bort på samma bänk som mig och min kollega ställde sig upp demonstrativt och sade högt till sin kollega "här går det ju inte att sitta, det luktar så mycket parfym!" - Detta var kort efter att vi hade satt oss ner på samma bänk. Något som min kollega varken märkte av eller hörde, men som jag snappade upp direkt och kunde därför icket fortsätta att fokusera på vad arbetskamraten berättade om. Mina tankar flög iväg på denna demonstrativa lady. 

Jag tog inte åt mig av denna gest, men jag visste ju att jag hade rena kläder på mig med en smaskig doft av sköljmedel (älskar lenors bruna flarra, gold orchid googlade jag fram att den hette), samt att jag hade ett litet sprut utav min najsiga parfym på bröstkorgen och deo i armhålorna. Så här års är det VARMT på jobbet så man vill baske mig lukta gott så inte svetten dominerar över en.

Jag tål inte heller starka parfymdofter (skallebank) så jag doserar väldigt väldigt försiktigt, jag suger heller inte i mig alldeles för mycket luft när en rökare drar sina bloss nära intill mig. Men jag skulle aldrig i livet göra en "grej" av att någon inte luktar, är eller ser ut som jag behagar. Jag tycker det är otroligt otrevligt och elakt 👎🏼 och denna lady är dessutom 50+, mer hyfs än så förväntar iallafall jag mig från någon i den åldern.

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress