Jag har ju typ 4 platser vars jag behöver ha schampo och balsam på, för att underlätta livet. Liksom i båda badrummen hemma, en uppsättning för resan och i mitt skåp på jobbet 🙋🏼‍♀️

Jag är trött på att konka fram & tillbaka på hårprodukter mellan hemmet och jobbet, så nu tog jag tag i saken. ETT SHAMPO och ETT BALSAM på varje ställe. Det låter ju säkert inte så krångligt? Men om man ska ha "dyris" grejer på varje plats så innebär det ungefär 2000 spänn (250kr/st ish) 🤷🏼‍♀️ men att ha produkter på varje ställe innebär ju också att dem räcker längre, och då behöver man ju inte springa till butiken lika ofta.

Men i min egen lilla forskning så har jag ju, som jag tidigare skrivit här, insett att BALSAM/CONDITIONER/INPACKNING av dyrare variant inte har sån stor inverkan på hårets kvalité pga. HÅRET HINNER FÖR TUSAN INTE SUGA ÅT SIG GREJSET ÄNDÅ. Så där av känner jag att jag även kan ha lågpris inpackningar 👌🏼 (jag håller fortfarande på att testa olika)

Där emot är schampot den viktiga spelpjäsen i detta game (för schampon torkar ut) ☝🏼 och igår hittade jag en cleansing conditioner, varför har jag inte fått veta att detta finns tidigare? 😯 Jag som liksom ibland måste duscha håret varje dag pga. periodvis otroligt smutsigt jobb 😳 Och detta bör ju "spara" lite extra på håret?

(null)

Nån som testat detta? 👏🏼

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress