Det är jäkligt lätt hänt att jag få bloggtorka nu när det KNAPPT ÄR NÅT DAGSLJUS. Men jag ska kämpa vidare, jag vevade nämligen längst ner i min blogg och läste lite av mina äldsta inlägg och jag säger bara ett ord - PLATT! Fan vad platt jag skrev (sörjde faktiskt Ozzy), men jag hade ändå ett ganska bra innehåll.

Renoveringen av huset tog ordentlig fart direkt vi flyttade in, vi har BARA bott i 1 år och 5 månader i huset och vi har hunnit med att fixa massor! (Visserligen ligger det ju i mitt intresse) Utan stress och utan tjafs (lätt att man tjafsar vid renovering, tror det är därför många separerar så fort)

En regel som vi har är att LÄMNA HUSET (tillsammans) NÄR VI HAR CHANSEN. Det kanske låter konstigt men läs nu noggrannt 👇🏼

Följ vädret, riv inte tapeter i solsken, tapetsera inte när det är vindstilla. FÖLJ VÄDRET.

Ha alltid en plan A och en plan B, ibland behövs också en plan C.

Planera alltid en utomhusaktivitet med ett roligt mål (typ promenad, cykla osv.) och släpp alla verktyg direkt det som skymt solen hat flyttat sig. DET ÄR VIKTIGT ATT HA ROLIGT TILLSAMMANS och inte bara på tu man hand. Det är också väldigt viktigt att upptäcka saker tillsammans för att samtalsämnena ska handla om annat än allt det praktiska i vardagen så som "vad ska vi laga för mat i veckan"

Till exempel så tapetserade vi färdigt pysselrummet på midsommarhelgen FÖR ATT DET REGNADE. Det var ett helt perfekt tapetseringsväder och vi missande INGET. Det är okej att inte fira traditionellt om inte vädret hänger med 👌🏼

Några råd från mig bara 👋🏼 man måste (detta kommer låta klyschigt) fånga dagen 🤦🏼‍♀️ Nä, jag menar att man måste ta en paus ofta från alla sysslor. Komma ut, komma iväg TILLSAMMANS.

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress