Nu blir det en del uppdateringar från garderoben igen ☝🏼 den är minsann NÄSTAN helt klar 😍 och jag är riktigt nöjd med all förvaring, kanske behöver vi köpa nån till korg 🤔 eller så får jag helt enkelt rensa ut 80% av kläderna då jag aldrig använder dem. Jag känner mig otroligt sugen på att rensa och köpa nytt, och skaffa den där bas garderoben som alla modemänniskor pratar om. Kvalitéts kläder som man kan variera i all oändlighet 🙌🏼


Efter 👇🏼
(Tänkte köpa en helkroppsspegel och fästa den på väggen)

(null)

Före 👇🏼 

(null)

Efter 👇🏼

(null)

Före 👇🏼

(null)

Ja, nu ska allt fyllas upp och organiseras in i sina korgar. Jag ska hänga upp gardiner som ska dela av rummet upp till vindsluckan och så behövs en helkroppsspegel. Kanske måste vi få in något GRÖNT också 😆 ja det är galet vad jag älskar dessa projekt, jag bara liksom brinner för det.

(null)

Nu när XL-bygg hade 20% på elfa så slog vi till (det gäller att vänta på tillfällena), det ska bli så otroligt kul att få upp allt på väggen i walk-in-closeten och att få fylla alla korgar med våra kläder då allt verkligen är huller om buller nu 🤗  Jag hoppas verkligen att jag lyckats planera allt på bästa sätt, men det återstår att se. Mestadels av all förvaring blir i korgar, 6st korgar vardera. Sedan några hyllor, några hyllkorgar och några klädhängare. Sen får vi väl bara utöka ifall vi saknar något 👏🏼

Nu är jag ivrig, synd bara att jag har EM vecka 😒

(null)


Ännu en gång gick helgen i en hiskelig fart, vi har haft det såååå bra i Sattajärvi trots att det vart över -20° ute. Vi tog med snöskorna och var ute i solen och det var helt magiskt vackert, träden var fulla med snö och nästan bara djurens alla fotspår syntes omkring en. Vi tappade tidsuppfattningen helt och var ute i flera timmar.

(null)

(null)

(null)

(null)

Sen har vi ätit massa tårta, gräddtårta med tuttifruttiströssel på. Vääldigt gott. Jag har försökt lära mig dricka whiskey, men jag står fortfarande kvar på ruta 1. Det var inte gott, det värmer för mycket i strupen för min smak.

Vi har bastat med rosiga kinder, druckit rödvin och ätit älgkött, burit en massa ved och kokat en hel del kaffe. I söndags knallade vi upp för slalombacken i Satta, njöt av utsikten och gled på rumpan ner.

(null)

(null)

(null)

Tänk om Ozzy hade vart med oss tänker jag hela tiden ❤️