Ibland blir jag lite ångerfylld av det jag skriver här, det känns i vissa fall som att jag öppnar upp mig FÖR MYCKET. Kanske beror det på att behovet av att sätta ord på mina tankar liksom har pyst ut. Jag har släppt trycket på ballongen helt enkelt. Men jag kommer nog förhoppningsvis inte att sluta, DET BÄSTA JAG VET ÄR ATT LÄSA/HÖRA OM ÄKTA LIVSTJORV, (kallar det nu för livstjorv) och jag älskar det inte för att "jag själv ska känna mig bättre" jag bara älskar det för att vi människor behöver höra mer om vad som händer backstage i livet för vi är så jävla bortkomna som bara visar upp det "fina" hela jäkla tiden! (Och jag går inte på det) Älskar när människor delar med sig av misslyckanden och pinsamheter också! Men framgångar är givetvis inte uteslutna för det!

Åter till mitt livstjorv (PMS:en) 👋🏼

Att locka fram tårar är otroligt lätt under PMS:en, och jag kände verkligen hur dem hela tiden kom smygande under VINTER OS, mina ögon vattnades rejält åt alla OS resultat och otroliga historier på Tvn. Jag blev väldans rörd av Anja Pärssons uppleverlser under sin karriär till exempel, liksom FÖR berörd (jag har alltid varit känslig som en sockerbit ute i regnet). Jag blir aldrig arg under min pms (något man alltid trott ska betyda PMS, en fullkomligt rasande kvinna som kastar saker efter sig) jag blir otroligt känslig och jag analyserar varenda nyans av allt i några dagar. Jag försvinner in i en värld och är helt ensam där, och utan min humördagbok hade jag nog suttit där igen och trott att jag var ensammast i världen och inte fattat nåt. Kanske klandrat mig själv för något jag gjort eller inte gjort för 10 år sedan, det är alltså sånt jag kan komma in på mitt i natten när jag verkligen borde sova - men som jag verkligen inte kan.

Jag har hittat en lista på vanliga psymtom som Vårdguiden 1177 publicerat, jag har bockat i mina främsta psymtom, och kanske har fler tjejer dessa problem utan att koppla ihop det med menscykeln?

Obs! PMS:en yttrar sig några dagar INNAN mensen! Så det gamla uttrycket "har du mens eller?" Är fan en myt.

(null)

Jag tycker det är förjävla bra att upplysa om detta, och försöka få mer förståelse. För tro mig, jag med PMS blir lika förvirrad av det som min älskade sambo blir. Men det är underbart lättande att jag identifierat orsaken till mitt konstiga mående som uppstår en kort period ungefär en gång varje månad 🙏🏼

(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress