Mina brallor är fulla med både damm, spackel och tapetlim. Men snart är garderoben färdig, och som jag har kämpat i två hela dagar nu för att färdigställa projektet. Och jag är riktigt nöjd med tapetvalet, jag tycker den gifter sig bra med sovrumstapeten och det gör att helheten blir riktigt fin. 

(null)


(null)

(null)

Det ska bli sååå skönt att stuva in kläderna hit och att sedan hämta hem själva garderobsinredningen. Vi vill verkligen ha ordning nu. Kaos är inte riktigt våran grej 🤔

För så här såg det ju ut innan vi tog tag i vårat lilla elände.

(null)

Fast golvet ska ju också bytas innan det är helt färdigt 🤗
Jag får verkligen spratt i benen, ser ni hur fint det är ute? känner ni hur mild temperaturen plötsligt blev? såg ni solen? Jag fick värsta vårkänslorna i kroppen, ljuset är tillbaka, energin är tillbaka och all lust till att göra saker har tiodubblats! Lugna dig, tänker ni kanske nu, våren är långt borta. Men seriöst, jag blev bara sååååå glad! Hämta papper, det kommer glädjetårar! (Något en yngre kusin till mig en gång ropade till sin fader), och nu ropar jag det 😂

Inte nog med detta, kolla in den perfekta matchningen mellan sovrumstapet och walk-in-closet tapeten, mera papper nu tack! 🙏🏼

(null)

Ha en bra helg förresten!
Nu har jag rört ihop min första paella. Det var varken tjorvigt eller tidskrävande, oftast använder jag bara matrecept som en liten vägledare och sen gör jag precis som jag själv vill. En del recept ska bara tjorva till vissa saker, som i vilken ordning kryddorna ska tillsättas. De snackar kryddmått och teskedar, det är ju mycket bättre att krydda och smaka av och att även använda kryddor man själv gillar. För det är inte roligt att laga mat när man följer recept till punkt och pricka, det blir för mycket intervaller mellan att läsa och att måtta.

Där emot ska ju vissa ingredienser till exempel kokas längre än andra så att de får rätt konsistens osv. Och då är ju recept såklart väldigt hjälpande. 

(null)