Minst 50 sidor i min bok

Återhämtningstid pågår just nu, har varit i väldigt folktäta & sociala situationer. Åter tillbaka efter jag har läst minst 50 sidor i min bok, sovit ikapp och gått 1 mil på en skogsstig 👋🏼 

(null)


Känslokris-pms attack-ångest

Jag håller just nu att fixa min KRISLÅDA, det ska bli SÅ NAJS men en färdigpackad KRISLÅDA redo för en känslokris-pms attack-ångest-oro-stress och allt som jag brukar drabbas utav. Fatta att jag bara behöver stänga dörren till sovrummet, ta fram min låda och VIPS står det några väl valda ord i lådan och så är det fylld med bara sånt som kan dämpa min kris. Hallelujah 🙏🏼 även lådan är tänkt ska stylas till en lite gladare look, detta ska ju ej vara en kista med sidenklädsel och röda rosor.

(null)

Idag under min tidigare KRIS ångest oro stund så ringde jag några samtal, lättade på hjärtat & lugnades ner, och så stack jag på stan för att köpa saker för att rå om mig själv. Jag har såååå länge behövt köpa ett riktigt jäkla rengöringskit till ansiktet, och nu ska jag prova Lumene 👍🏼 älskar fan att tvätta ansiktet och sova med fräsch hy. Älskar även att klämma pormaskar (har fattat att det är nåt som många fascineras av, och det gör även jag 🤭)

(null)

Idag utförde jag löppass nr 29 och det gick sjukt bra, nu ska jag lägga mig jämsides med kärleken och sova 👋🏼

Framstår som en skithög

Jag har så himla lätt för att få ångest, jag är så rädd för att missuppfattas och missförstås. Jag minns en gång när en gammal granne knackade på och sa argt att jag hade hennes T-shirt på mig. Jag fick panik, har hon trott att jag har varit en tjuv? Det visade sig att det faktiskt var hennes T-shirt jag hade på mig, men att den hade glömts kvar i den gemensamma tvättmaskinen och att jag där efter hade slängt in min tvätt och efter att ha torkat allt, trott att denna T-shirt var min syrras (vi båda bodde hemma och delade tvättkorg). Och i den åldern (16år) så snodde jag där emot ofta min syrras kläder för att få lite mer variation. Men det skrämmer mig än, att den gamla grannen tror att jag var en tjuv & att jag hade snott hennes T-shirt med avsikt, det känns fortfarande jobbigt nästan 10år senare.

Idag där emot skulle vi bara göra rätt för oss och fråga kommunen om lov att få låna lite plats för vårat eventuella jordupplag under tiden vi dränerar huset. Jag och kommunsnubben gick runt på kvarteret och letade möjliga upplagsplatser då han upptäcker att någon (en granne) redan använder en plats för sina markstenar och dessutom utan att ha fått lov från kommunen. Detta blev en situation utav panik från min sida. För alla som åskådar kan detta ha sett ut som att jag "tjallat" på någon som tillfälligt bara lämnat sitt material på kommunal mark. Han fotade dessutom platsen och materialet och skulle höra av sig till ägarna utav stenarna. Och så jag, med min fruktansvärda ångest grips av panik. Ska någon nu tro att jag är en sån där tjallare & en tjorvig jävla granne? Jag orkar inte med detta. 

När jag har tänkt göra rätt för mig, så blir allt så jäkla fel ändå. Istället kanske jag framstår som en skithög. Detta blir ännu en sömnlös natt i mitt liv. 

(null)Några minuters panik

Hoff, ont i magen, ångest, rädsla och panik samtidigt. Ett helt galet skyfall sköljde över oss och helt plötsligt rann det in lite vatten vid våran källardörr. Jag fick kuta och hämta handdukar och Kristoffer fick leda om vattnet ute på vägen med en lång bräda. Vi hade en fruktansvärd stress och panik i några minuter. Sen sjönk vattnet undan och faran var över. Men jag skakar än, en timme senare. 

Trots detta så var det en otrolig TUR att Kristoffer kom hem lite tidigare från jobbet just idag, för detta kaos startade direkt han kom hem. Och ännu mera tur var det att vi nu varit med om detta, så att vi kan "bygga bort" detta problem när vi ändå ska dränera grunden så att det aldrig kan rinna in vatten igen vid sånt här extremt regn. 

Tänk om vi inte hade varit hemma, hur hade det slutat då? Jag känner paniken än 🤭

(null)Bollen på skallen

För första gången tycker jag faktiskt om mitt hår, trots självfall och frissiget. 

Jag tycker inte längre att det är tunnt och stripigt. Och jag vill inte längre stoppa in några extentions (det är inget fel med extentions, jag orkar bara inte ta hand om dem). Det är friskt, såklart lite torrt av att bo här uppe, men det mår bra nu. Dock så har jag alltid det i en boll uppe på skallen, för det är ju såååå jobbigt med hår i ansiktet som flänger och stör. Jag är helt enkelt beroende av det och jag trivs bäst så☝🏼men efter att ha haft barret i en boll väldigt länge upptäckte jag plötsligt längden på mitt eget hår, det har ju för sjutton växt till sig ordentligt på ett år (då jag kapade allt som var risigt och kastade bort mina extentions)

(null)

(null)

Väldigt skönt med boll bortsett från när snodden fastnar i håååååret!  

(null)

Min frilla för 1 år sedan 👇🏼 ganska så kort

(null)


Mommo & tjernobyl

Yeees! Ledigveckan är här och igår fick jag besök av kusinerna och MORMOR 😍 den söta lilla gumman kom förbi, vilket inte brukar hända då hon bor på boende på grund av både ålder & alzheimer tyvärr.. Men hon kommer ihåg oss alla och det är underbart och hon är precis lika kramig som hon alltid varit. Det kommer nog aldrig att förändras 💕

Det stora arbetet har nu börjat hemma på huset, grunden ska dräneras så träd ska sågas ner, lekstugan ska flyttas och altanen ska rivas. Vatten & avlopp ska markeras ut och en stor grävmaskin ska i Augusti  komma hit och göra Tjernobyl av gården 😬 det känns alltid jobbigt inför ett stort projekt, när mycket är ovisst och då allt inte är 100 procent spikat. Men efteråt kommer det vara SÅ SKÖNT. Vi kämpar vidare 👋🏼

(null)
Min hörna

När det kommer till smink så är jag periodvis ganska dålig på att ta tiden till det, jag tycker det är roligt men det finns roligare saker. Och det är skönt att slippa tvätta bort allt på kvällen 👍🏼 MEN för att jag ska sminka mig över huvudtaget så måste jag ha min sminkhörna, vars allt jag behöver finns inom en armlängds radie, vars belysningen är perfekt och vars jag kan sitta länge. Därför har jag nu skaffat mig en stor rund spegel som kommer sitta som ett smäck på väggen ovanför mitt bord så att jag lätt kan fixa håret också (som jag aldrig gör 😳). 

Det blev en 80cm stor spegel, jag blir lite chockad själv av hur stor den var trots att jag mätt mig till den. Jag hoppas verkligen att den kommer vara proportionerlig till resten av möblemanget.

Jag tror nämligen att det här blir kronan på verket i vårat pysselrum, då kan vi bocka av det rummet och säga KLART ✅ precis som med sovrummet, kontoret och walk-in-closeten 😍

(null)

Glädjens helg

Trots att jag ska jobba 12 timmars skift hela helgen så bor det en sån glädje i mig. Jag har saknat min snubbe heeeela veckan då vi jobbat om varann och enbart hunnit pussa varann godnatt om kvällarna, men jag längtar så mycket tills ledigveckan kommer då jag kan få tid med honom igen. Och jag längtar faktiskt tills det blir svalare i sovrummet så vi kan skeda om nätterna igen, för nu klibbar vi bara fast i varann.

Och jag tycker det ska bli ganska skönt att vara hemma i huset, jag gillar rutiner, mina egna frukostmackor, det är enklare hålla normala mattider och jag har saknat att laga mat, för det brukar hända när jag inte fått göra det på länge.

Mina kläder ligger i mina lådor i garderoben och jag behöver inte vispa runt med näven i botten på resväskan för att hitta dem där shortsen jag har lust att bära. 

Men missuppfatta mig inte nu, det var helt fantastiskt med semester också ❤️ Men det är väl helt rätt att känna en SKÖN känsla när man väl kommit hem, då vet man ju att man bor bra 🙌🏼

(null)


I sminklådorna

Ja! Äntligen har jag rastat min organiserade sida och min sociala 👍🏼 nu infann sig lugnet inombords och "barnet" i form av rastlöshet har slutat kicka i magen (obs! Ej gravid)

Jag tog tag i sminklådorna idag och nu kan jag med all rätt skriva en inköpslista på alla skönhetsprodukter som jag behöver 👏🏼 typ ny ansiktstvätt, ansiktslotion, primer, sminkpenslar och massa läppstift 🙌🏼🙋🏼‍♀️ tänkte att jag för en gångs skull skulle göra ett stort inköp med smink, istället för att köpa lite då & då.

Det är så satisfying att få ordning liksom, nagellacken är färgkoordinerade och nu återstår bara att testa vilka som har blivit värdelösa (ni vet såna lack som aldrig liksom torkar/hårdnar)

(null)

Mitt bästa nagellack i både färg och konsistens 😍👇🏼A good man-darin is hard to find

(null)

Det blev ganska mycket skräp, allt nedan fick åka i soporna då dem fyllt år ganska många gånger 👇🏼 Vilket känns som ganska lätt hänt med smink, man använder ju typ aldrig upp det som är i creme- och puderform och mascarorna torkar bort.

(null)


Jag jämförde mina olika läppstiftfärger och konstaterade att vissa drar för mycket åt det rosa hållet och de andra för mycket åt det bruna, jag måste hitta något mellanting helt enkelt, färger som passar mig bättre. Har dessutom blivit förtjust i lite mörkare stift 💄

(null)


Vill GÖ MER

Alltså ååååh!! Det bara flödar och sparkar, likt en bebis i magen, kreativitet inombords! Jag bara måste få utlopp för min inspiration, kreativitet och behov av att fixa saker & skapa saker & förändra saker! Jag börjar snart att tugga på gardinerna! Det är bara fööööör bra väder och detta har skapat en törst inom mig, jag vill sy och allt möjligt. Hela den här veckan har jag läst böcker (som jag älskar att göra) och solat (som jag verkligen passat på att göra) men jag har inte fått rasta min kreativa sida alls! Jo i måndags då jag köpte ett nytt handtag till en dörr 😄

Och jag har sådana SMINKCRAVINGS! Vill bara skaffa massa nya läppstift och kladda över hela ansiktet med primers & foundations men man svettar ju bort det! Och jag gnäller inte på vädret, jag njuter mega mycket, men jag märker hur jag börjar dingla i lianerna, vill GÖ MER!

(null)Klibbat fast

Uppdatering om stugan 💕
Våran plats vars lugnet lätt ska infinna sig, platsen vars vi ska fiska, äta gott och titta på elden om kvällarna, dricka rödvin, bada i älven, basta, sova ut och hänga på altanen tills solen försvinner bakom träden på kvällen. 

Golvet är inte långt borta nu, detta innebär att vi snart kan sova över i stugan medans allt arbete pågår, vilket i sin tur betyder att det kommer gå lite snabbare att bli färdiga ☺️👍🏼

Gropen i golvet kommer att vara våran kyl.

(null)

En flagga har vi monterat upp och vi båda anser att det krävs en flagga för att det skall vara en RIKTIG stuga 🙌🏼

(null)

En 10L vägghängd vattenbehållare köpte vi till stugan så att handhygienen är enkelt att hålla i schack (jag har en liten fobi för att ha kladdiga & smutsiga händer) jag tyckte det blev lite gulligt.

(null)


En stuggranne svängde förbi oss med sin båt och hälsade och gav oss 3st färska rökta harrar 😍 det var så jäkla gott alltså, vilka grannar 👍🏼

(null)

På bänken som vi oljat i en skogsgrön färg spenderade vi massor med timmar stirrandes på älven och diverse fiskare. Snubben har dragit upp sockorna som "bromsskydd" det fanns en del bromsar när solen stekte på.

(null)

Vi har finslipat vårat samarbete i dubbelkajaken så att vi nu kan fiska ifrån den, det är helt fantastiskt att ibland skymta botten och att vara så nära alla vakande fiskar 👌🏼 och att även få dem på kroken.

(null)

Vi tältade bredvid stugan, sovsäcken hade klibbat fast lite här & där på morgonen så det blev uppstigning 06.30, men mysigt var ju det 😇

(null)
Dålig bildkvalité

Test nummer 2 med den otroligt dåliga bildkvalitén på blogg.se & Bloglovin, det blev ingen skillnad att byta kamera. Så jag provar denna gång att ändra storlek på bilden, för att se om det är där felet sitter. (Ursäkta mig)

I samma veva kan ni se vad jag hållt på med i denna underbara hetta som vi haft hela veckan, vattenmelon och tidig frukost på altanen 😍

(null)
Mellan


(null)
Liten


Frukost

(null)
Daimglass ❤️Det hårda arbetet

Jag har kanske inte visat så mycket från våran senaste renovering, men jag är iallafall helt otroligt nöjd med förändringen som vi skapat. Med hur tapeten sitter och hur alla möbler fallit på helt rätt plats.

Dörren har jag skrapat, slipat & målat och lagt ner sååå mycket tid på att resultatet blev super fint. Dock så ser man aldrig det hårda arbetet bakom det som blir riktigt bra (om man inte är en hobbymålare som mig)
Tidigare var dörren svart och nästan knottrig som ett grovt sandpapper då någon målat den med en väldigt långhårig roller, det var verkligen inte fint.

Handtaget böt vi givetvis ut till ett handtag som passar huset bättre, jag älskar handtag som påminner om lite 60-tal.

(null)

Hyllorna monterade vi upp och det är alltid lite magont när man ska göra hål i väggarna när man just har tapetserat. Men man ska ju liksom leva också, älskar ju faktiskt min zingohylla.

(null)

Vi blev med nya skrivbordsstolar, jag gillar verkligen TRÄ och andra najsiga naturmaterial. Naturen är baske mig den bästa inredningen, kolla liksom valnötterna i glaskupan, super fint 👌🏼

(null)

Detta krumliuxiga ljusarrangemang satt jag och Kristoffer och smälte ihop framför Tvn strax innan jul. Vi tänkte ge bort den men den blev för ful för att ge och för fin för att göra sig av med. Nu älskar jag den, det är ju liksom VI tillsammans som gjort den 💕

(null)

I detta rum ska jag sy MASSOR och tillverka diverse grejer, jag har ju liksom en liten önskan om att kunna tillverka de flesta födelsedagspresenter framöver 💃🏼

TA MIG UT

24 löppass är avklarade i våran löparutmaning (25:e ska utföras idag) ✌🏼 det har varit lite kämpigt att springa under de varmaste veckorna men jag är inte längre den som ger mig. Det bästa för mig i denna skit braiga utmaning är att TA MIG UT 3ggr/vecka, att vänja mig vid att ta tiden till löpning och fatta att det inte behöver vara så jobbigt att duscha mitt på dagen typ. 

Och IBLAND måste man bara fota formen på sig själv, för jag har nog en helt annan bild av mig själv än vad kanske verkligheten säger. Jag känner mig ofta degig och tung. Åter igen, PÅVERKAD av smalhetsideal, korsettmidja, släta jäkla instagram ben och perfekt hy. Jag är okej som jag är och att kroppen ändras av träning är en jäkla bra bonus, MEN det viktigaste för mig är faktiskt orken och kondisen, för den kan jag använda mig av både under vandring, cykling och skidåkning👏🏼

(null)

Jag hoppas ju verkligen att vi fortsätter med denna utmaning även efter Augusti, kanske att vi kan få den att hålla i sig till första snön faller? Det vore kanon för mig 👍🏼Det här kommer vi leva på

När ni ligger där och känner att ni har det jäääkligt gött, ta in det ORDENTLIGT för det är dem tillfällena ni kommer leva på under vinterns kallaste och mörkaste dagar, då tröttheten känns kronisk och ni inte gjort något roligt på länge, det är då ni plockar fram eran reservtank som ni just nu fyller under dessa fantastiska fina dagar under sommaren. TA IN DET, MINNS DET, NJUT. Sluta stirra på telefonen och instagram, stirra på allt omkring er istället. Skit i vad alla andra gör, njut av det som DU gör.

Jag har tankat min reservtank ordentligt under semestern, jag har såå mycket fina och härliga upplevelser som kommer pigga upp mig under vintern. Snart ska jag sätta mig ner och framkalla alla bilder som jag ska spara och glädjas av för resten av framtiden. Och än är inte sommaren slut, vi har massor kvar att uppleva 😍

(null)

(null)

(null)

(null)
KRISLÅDA

Okej en del har kanske ett liv som liknar ett mordernt vitt avskalat inredningrepotage, där allt är i sin ordning (ni är liksom samma hela tiden humörmässigt), men jag är en berg- och dalbanemänniska och jag är väldigt hit & dit. Oftast extremt high on life men det är ändå hela tiden svängningar i mina känslor och därför kan jag inte ha ett vitt avskalat hem heller. Det ska baske mig inte eka någonstans, det ska finnas gamla trådrullar i trä och jag kan med glädje leva med kantstött porslin och många olika färger - då är det liksom alltid nåt som passar till mitt mående 👍🏼

Jag har kommit på att jag ska göra mig en fin och alldeles helt fantastisk KRISLÅDA. Och med detta menar jag att jag ska fixa mig en till utseendet väldigt najsig låda och fylla den med massor av saker jag behöver i en humörkris (obs! Mina humörkriser syns aldrig utåt, det pågår enbart invändigt, jag utagerar aldrig någon ilska på varken saker eller människor, ni hade nog därför aldrig kunnat upptäcka när jag är i ett krisläge) men mina kriser är ack så jobbiga iallafall.

Min KRISLÅDA skall innehålla Marabou cocos, en fantastisk bok med ett fint bokmärke, ett anteckningsblock, en penna (älskar pennor så jag ska köpa en riiiiktigt fin), ett foto på ett fint minne och ett najsigt nagellack. Längre än så har jag ej kommit i min KRISLÅDE-planering, men jag kan sääkert hitta mer saker. Kanske en mini ostbågspåse? Man vet ju aldrig om man är sugen på sött eller salt.

Tanken med denna underbara KRISLÅDA är att jag, när jag snuddar botten, ska kunna plocka fram min skattkista med saker som får mig att må gode gött och där med kunna återhämta mig lite lyxigare än vad jag gjort mina snart 26 år 👍🏼 nu kanske ni tror att jag ofta är i en kris, NÄJ verkligen inte. Jag har pms en gång i månaden och ibland är bara mina tankar en ren plåga som är svår att få stopp på. Jag är en högkänslig person som behöver massor med tid för återhämtning efter speciellt olika sociala sammanhang. Dock ej efter diverse familje-kompis-släkt sammanhang. Men de flesta andra sociala sammanhang. Man kanske även kan kalla den för återhämtningslådan ☝🏼

(null)

I och med detta så har jag ääääntligen hittat ett syfte till dessa plåtlådor som jag så länge velat köpa från Jysk, men inte haft någon användning för tidigare. Nu kostade dem dessutom endast 125kr/st så jag köpte 2 direkt (den andre lådan ska jag ge bort till en som också behöver en KRISLÅDA). Storleken är perfekt att förvara i mitt Ivar-skåp i sovrummet och för alla pryttlar, nu återstår det bara att fylla upp den 👏🏼😃

(null)Loppis

Föremål jag faktiskt söker på loppisar är följande:

  • Små assietter (att använda under terracottakrukor som har hål i botten)
  • Gamla slitna terracottakrukor (älskar sådana)
  • Speciella gamla bestick av olika slag (dock ej gaffel & kniv)
  • Knasiga saker man ej längre kan köpa ("What the fuck is this" ska man tänka)
  • Fint porslin av alla dess slag
  • Ramar
  • Kaffe kvarn (eller heter det mal?)
  • En viss typ av tyg
Och egentligen massa annat, ALLT som kan ge nån typ av inspiration följer med oss hem från loppisen. Och i sommar har vi hittat SÅÅÅ mycket fräsiga saker (de på bilden är en promille) jag liksom älskar gamla saker men jag vill ej bli överbelamrad av dem, det ska vara en smakfull mängd av dem)

Älskar färgen på porslinsformarna, 50kr för båda👇🏼 mjölkkannan med sockerskålen är tillverkad i Tärendö och kostade på loppis 25kr. Och så en hög med små assietter för 5kr/st (perfa att ha under krukor)

(null)

Kolla den söta lilla kryddkvarnen med tillhörande saltströare, 10kr för båda. Jag faller ofta för skopor, allt går väl att skopa upp liksom? Och ett knep & knåp ägg som vi inte lyckats pussla ihop än. 

(null)

Andra saker som vi köpt är massor av terracottakrukor, golvljusstake, ljushållare till stugan, barstolar, en stooor tavla till stugan och en massa mer 🤗 jag hoppas verkligen vi hinner på fler loppisar, man vet ju aldrig vad man fyndar 👋🏼


Vilken latis som går där

OBS en drös med text!!

Men det är otroligt vad jag lärt mig att äntligen acceptera mig själv och hur jag lyckats förändra mig själv tack vare alla böcker jag läst och poddar jag lyssnat (har massor att rekommendera). Jag har alltid haft problem med mig själv, jag har som sagt haft en extrem social fobi och min självkänsla låg förut någonstans nere i avgrunden. Jag har nästan alltid velat umgås i en grupp om 3 för att kunna gömma mig bakom någon annans prat (något som är typiskt tjejer att INTE föredra). Jag minns speciellt när jag var yngre, då var jag så otroligt rädd för att säga fel så istället sa jag ingenting. 

Senare i livet vände det helt, då tog jag mig friheten att säga precis vad jag tyckte. Och fel kunde det bli - icket bra för min lättriggade ångest.

Tills jag landade vars jag är nu, på en medveten och fantastisk plats i mitt eget liv. (Skiter liksom i vad alla tycker, skiter i allt, men skiter inte i någon, bryr mig om alla, blir utmattad, men skiter i skitåsikter)

Det var så otroligt tankeväckande den dagen jag var ute och cyklade för några år sedan. Då jag hade cyklat långt, länge och i så många uppförsbackar att jag tillslut ledde min då 3 växlade damcykel upp för den sista backen. Och min första tanke var "pinsamt", att människor kanske åker förbi i sina bilar och tänkte vilken latis som går där. Men hur kan man döma någon så fort när man inte har någon aning om hur många backar människan faktiskt tagit sig upp för innan. Och så är det med hela livet, hur kan man döma någon på första intrycket när man inte har någon aning om vad människor har gått igenom, eller vad de för tillfället går igenom. Man måste försöka hoppa ur sin egen bubbla och försöka se ut från den andres. Och det gör jag hela tiden, och jag försöker verkligen agera därefter (anpassar mig) och slutligen blir jag utmattad (men sån är jag).

Det är så LÄTT för mig att under mina känslomässiga dagar välja bort socialt umgänge, och istället typ gräva i rabatten. Jag älskar kroppsligt arbete, jag älskar att vara kreativ, det finns liksom alltid en blomma att plantera om eller en dörr att måla istället för att träffa folk, men det är verkligen inte bra för mig (som även har social fobi) att välja bort umgängen för ofta då det leder till att jag blir helt jäkla socialt handikappad av det. 

Jag behöver liksom dras ut, man behöver kasta ett lasso runt mig och släpa iväg mig, man behöver liksom bara plocka blommor med mig eller leta fina stenar så ska du se att jag kommer igång. Jag älskar fan naturen. Jag kan nog bli lite ringrostig av att enbart sväva iväg i min egna kreativa bubbla (men jag älskar den). Och kanske är det därför jag inte har en DRÖS med vänner, jag är säkert inte enkel. Men jag är baske mig GENUIN, ANALYTISK, FULL MED IDÉER och KUL.

Godnatt.

(null)


Varför gör jag detta?!

Jag utmanar mig själv, utmanar min sociala fobi och min högkänslighet genom att bjuda på fest. Men varför? Det kommer aldrig att bota mig, det är ju bara jag som vet hur dåligt jag mår inför något sånt. Hur det vrider i magen på mig och den jobbiga känslan av att Jag har PANIK! Jag är för mån av att alla ska ha KUL att jag typ glömmer att ha kul själv. Det är för mycket oro inför festen och ångest efteråt. "Hade alla roligt?" 

Aldrig mer, säger jag bara. Vi hade väldigt roligt den här gången också så det är inte det (jag vill så gärna men jag kan inte). Grejen är att FÖR MIG är det för mycket som står på spel, för mycket oro, för mycket panik, för mycket "tänka på alla andra". Jag har alltid varit sådan, jag har aldrig haft en födelsedagsfest eller nåt sånt. Det passar inte min person. Det tar för mycket energi. 

(null)


Allting har varit helt fantastiskt under semestern fram till SÖNDAG när pms:en slog till, jag har dansat och sjungit till varenda låt som spelats på radion. Jag har varit så otroligt glad och sprudlat som bara fan, men PANG så kom deppen från ingenstans som vanligt. Jag tänker varje gång "Varför mår jag skit?" Och sen kommer jag på det. Förbannades hormoner. Men snart, snart är jag high on life igen 🙏🏼


Första veckan

Våran första semestervecka har passerat och vi har gjort så himla mycket roliga saker! Vi har besökt 3 loppisar och hittat mängder med bra & fina grejer till både hus och stuga 👏🏼 bland annat två fina barstolar i trä till köksön för bara 40kr/st (jag som hade en budget på 3000kr/st har plötsligt sparat massor med pengar)

Vi har varit på ikea, besökt luppioberget 😍, cyklat flera mil, varit ute och sprungit, fiskat i torneälven, umgåtts, njutit av naturen, haft fest, snickrat i stugan, fixat i huset, grillat, målat, tagit sovmorgon, bastat nästan varje kväll, käkat massa glass, staplat ved, hängt hängmatta och massa mer 🙌🏼

Här är hängmattan vi skaffat till stugan, så himla skönt 🤭

(null)

Vi har börjat olja stugbänken (som Kristoffer fått i förskott i 30-års present av sin familj) den blir grön 😍

(null)

Snart kan vi sätta golv i stugan, Härregud vad jag längtar tills vi kan övernatta i den 🙌🏼

(null)

Livet i Lampisenpää, kommer alltid älska det stället mest av alla platser ❤️

(null)

(null)

Stannade i Kengisforsen och fick massor med fina bilder, det finns så fina platser så nära. Jag kommer aldrig åka utomlands under den svenska sommaren ❤️

(null)

(null)

(null)

Det var en liten del av våran första semestervecka, imorgon ska vi åka till Norge med våra kängor 🤗

RSS 2.0