Återhämtningstid pågår just nu, har varit i väldigt folktäta & sociala situationer. Åter tillbaka efter jag har läst minst 50 sidor i min bok, sovit ikapp och gått 1 mil på en skogsstig 👋🏼 

(null)

Jag håller just nu att fixa min KRISLÅDA, det ska bli SÅ NAJS men en färdigpackad KRISLÅDA redo för en känslokris-pms attack-ångest-oro-stress och allt som jag brukar drabbas utav. Fatta att jag bara behöver stänga dörren till sovrummet, ta fram min låda och VIPS står det några väl valda ord i lådan och så är det fylld med bara sånt som kan dämpa min kris. Hallelujah 🙏🏼 även lådan är tänkt ska stylas till en lite gladare look, detta ska ju ej vara en kista med sidenklädsel och röda rosor.

(null)

Idag under min tidigare KRIS ångest oro stund så ringde jag några samtal, lättade på hjärtat & lugnades ner, och så stack jag på stan för att köpa saker för att rå om mig själv. Jag har såååå länge behövt köpa ett riktigt jäkla rengöringskit till ansiktet, och nu ska jag prova Lumene 👍🏼 älskar fan att tvätta ansiktet och sova med fräsch hy. Älskar även att klämma pormaskar (har fattat att det är nåt som många fascineras av, och det gör även jag 🤭)

(null)

Idag utförde jag löppass nr 29 och det gick sjukt bra, nu ska jag lägga mig jämsides med kärleken och sova 👋🏼
Jag har så himla lätt för att få ångest, jag är så rädd för att missuppfattas och missförstås. Jag minns en gång när en gammal granne knackade på och sa argt att jag hade hennes T-shirt på mig. Jag fick panik, har hon trott att jag har varit en tjuv? Det visade sig att det faktiskt var hennes T-shirt jag hade på mig, men att den hade glömts kvar i den gemensamma tvättmaskinen och att jag där efter hade slängt in min tvätt och efter att ha torkat allt, trott att denna T-shirt var min syrras (vi båda bodde hemma och delade tvättkorg). Och i den åldern (16år) så snodde jag där emot ofta min syrras kläder för att få lite mer variation. Men det skrämmer mig än, att den gamla grannen tror att jag var en tjuv & att jag hade snott hennes T-shirt med avsikt, det känns fortfarande jobbigt nästan 10år senare.

Idag där emot skulle vi bara göra rätt för oss och fråga kommunen om lov att få låna lite plats för vårat eventuella jordupplag under tiden vi dränerar huset. Jag och kommunsnubben gick runt på kvarteret och letade möjliga upplagsplatser då han upptäcker att någon (en granne) redan använder en plats för sina markstenar och dessutom utan att ha fått lov från kommunen. Detta blev en situation utav panik från min sida. För alla som åskådar kan detta ha sett ut som att jag "tjallat" på någon som tillfälligt bara lämnat sitt material på kommunal mark. Han fotade dessutom platsen och materialet och skulle höra av sig till ägarna utav stenarna. Och så jag, med min fruktansvärda ångest grips av panik. Ska någon nu tro att jag är en sån där tjallare & en tjorvig jävla granne? Jag orkar inte med detta. 

När jag har tänkt göra rätt för mig, så blir allt så jäkla fel ändå. Istället kanske jag framstår som en skithög. Detta blir ännu en sömnlös natt i mitt liv. 

(null)