Trots att jag ska jobba 12 timmars skift hela helgen så bor det en sån glädje i mig. Jag har saknat min snubbe heeeela veckan då vi jobbat om varann och enbart hunnit pussa varann godnatt om kvällarna, men jag längtar så mycket tills ledigveckan kommer då jag kan få tid med honom igen. Och jag längtar faktiskt tills det blir svalare i sovrummet så vi kan skeda om nätterna igen, för nu klibbar vi bara fast i varann.

Och jag tycker det ska bli ganska skönt att vara hemma i huset, jag gillar rutiner, mina egna frukostmackor, det är enklare hålla normala mattider och jag har saknat att laga mat, för det brukar hända när jag inte fått göra det på länge.

Mina kläder ligger i mina lådor i garderoben och jag behöver inte vispa runt med näven i botten på resväskan för att hitta dem där shortsen jag har lust att bära. 

Men missuppfatta mig inte nu, det var helt fantastiskt med semester också ❤️ Men det är väl helt rätt att känna en SKÖN känsla när man väl kommit hem, då vet man ju att man bor bra 🙌🏼

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress