Ja! Äntligen har jag rastat min organiserade sida och min sociala 👍🏼 nu infann sig lugnet inombords och "barnet" i form av rastlöshet har slutat kicka i magen (obs! Ej gravid)

Jag tog tag i sminklådorna idag och nu kan jag med all rätt skriva en inköpslista på alla skönhetsprodukter som jag behöver 👏🏼 typ ny ansiktstvätt, ansiktslotion, primer, sminkpenslar och massa läppstift 🙌🏼🙋🏼‍♀️ tänkte att jag för en gångs skull skulle göra ett stort inköp med smink, istället för att köpa lite då & då.

Det är så satisfying att få ordning liksom, nagellacken är färgkoordinerade och nu återstår bara att testa vilka som har blivit värdelösa (ni vet såna lack som aldrig liksom torkar/hårdnar)

(null)

Mitt bästa nagellack i både färg och konsistens 😍👇🏼A good man-darin is hard to find

(null)

Det blev ganska mycket skräp, allt nedan fick åka i soporna då dem fyllt år ganska många gånger 👇🏼 Vilket känns som ganska lätt hänt med smink, man använder ju typ aldrig upp det som är i creme- och puderform och mascarorna torkar bort.

(null)


Jag jämförde mina olika läppstiftfärger och konstaterade att vissa drar för mycket åt det rosa hållet och de andra för mycket åt det bruna, jag måste hitta något mellanting helt enkelt, färger som passar mig bättre. Har dessutom blivit förtjust i lite mörkare stift 💄

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress