Härregud vilken overload det varit de senaste dagarna, vi har haft det hur bra som helst men som vanligt blir jag utmattad och behöver LUGNA stunder vars jag kan bearbeta alla intryck som jag sugit åt mig från 3 hundar, 10 fjärilar, 1 katt, 2 små barn och 5 vuxna. Jag kan lova att Enzo (kristoffers hund) också behöver återhämtningstid efter den forna helgen. 

När det blir för mycket för mig så drar jag mig försiktigt undan och sitter tyst någonstans en bit bort. Det låter ju skit konstigt, men plötsligt stänger skallen bara av och säger STOPP, inge mer intryck nu. Och plötsligt hör jag ingenting från omgivningen och skallen skriker efter en promme i skogen. 

Men skoj har vi haft, det blev cirkus 10 kubb omgångar, rabarber paj, god mat, vin, bastu och massa annat. Vi hann även förbi stugan för att isolera och det var ett rent helvete att hantera den där rockwool:en i 30+.

Sen kom morsan till stan och stannade en natt 👏🏼 SYND att vi jobbade så vi inte fick maximalt med tid för en sån kort visit! Men vi ses i Oktober igen ☺️ 

(null)

(null)

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress