Jag utmanar mig själv, utmanar min sociala fobi och min högkänslighet genom att bjuda på fest. Men varför? Det kommer aldrig att bota mig, det är ju bara jag som vet hur dåligt jag mår inför något sånt. Hur det vrider i magen på mig och den jobbiga känslan av att Jag har PANIK! Jag är för mån av att alla ska ha KUL att jag typ glömmer att ha kul själv. Det är för mycket oro inför festen och ångest efteråt. "Hade alla roligt?" 

Aldrig mer, säger jag bara. Vi hade väldigt roligt den här gången också så det är inte det (jag vill så gärna men jag kan inte). Grejen är att FÖR MIG är det för mycket som står på spel, för mycket oro, för mycket panik, för mycket "tänka på alla andra". Jag har alltid varit sådan, jag har aldrig haft en födelsedagsfest eller nåt sånt. Det passar inte min person. Det tar för mycket energi. 

(null)


Allting har varit helt fantastiskt under semestern fram till SÖNDAG när pms:en slog till, jag har dansat och sjungit till varenda låt som spelats på radion. Jag har varit så otroligt glad och sprudlat som bara fan, men PANG så kom deppen från ingenstans som vanligt. Jag tänker varje gång "Varför mår jag skit?" Och sen kommer jag på det. Förbannades hormoner. Men snart, snart är jag high on life igen 🙏🏼

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress