Igår fick jag hem mitt bästa porslinsfynd någonsin, av en slump hittade jag dessa blåa assietter på instagram på en sida som sålde gamla prylar. Och jag skickade ett meddelande direkt att JAG MÅSTE HA DEM 😍  Det är nämligen så att min farmor har exakt dessa assietter i en fruktansvärt fin gul färg, och jag har varit såld på dem i hela mitt liv. Nu har jag mina egna i blått 🙌🏼 Jag fick 6 st för 70kr/st, vilket typ är superbilligt med tanke på att jag velat ha dessa i 25 år.

Märket på dessa vackra assietter är Grapponia, inte alls så annorlunda från Iittala 👇🏼 storleken skiljer sig och grapponia har lite högre kanter. 

(null)
 
I morse lyxade jag till det med rostbröd när vi hade lite paprika över från middagen igår, jag älskar rostbröd med ost & skinka och gul paprika 👌🏼 Men jag äter det nästan aldrig nå mer, jag har hittat många andra bättre frukostalternativ.

(null)

Och så testade jag att fota allt med min kamera istället för telefonen. Blogg.se och Bloglovin har presenterat en gräslig kvalité på alla bilder sen ungefär ett halvår tillbaka 👎🏼 så nu testar jag mig fram.

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress