Jag hade så svårt att somna igår kväll, denna gång var det inte oro och ångest som höll mig vaken. Det var snarare min feeling jag fick, jag blev super glad av att tänka på semestern och allt roligt vi ska göra. Så jag började drömma mig bort i vaket läge helt enkelt, jag har bara 2 arbetsdagar kvar 🤗 På söndag kl 18.00 vinkar jag hejdå och är borta i några veckor och jag är så taggad, så laddad och sååå glad. Jag ska bara vänta in Kristoffer som tar semester på Torsdag och sen är vi helt fria från att passa tider 👌🏼

Igår var jag ledig från jobbet för att fira kusinen & hans tjej som tog studenten, sen åkte vi hem och monterade vårat nya Thule takräcke och cykelfäste! Vi ska nämligen ta med cyklarna hela semestern 👏🏼 fatta hur najs det kommer bli att kunna cykla överallt, efter stigar och ensliga vägar. Med cykel kan man verkligen ta sig långt och se många fina platser. Men framförallt är det ju väldigt roligt att ta sig fram efter slingriga stigar.

(null)

(null)

Sen lagade vi tacos, och jag fattar aldrig varför man ska krångla till det med flera olika skålar när man bara kan slänga in alla grönsaker i en 👌🏼 man sparar ju både tid och massa disk!

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress