Jag har mått otroligt bra under en lång tid nu, hormonerna är väl i balans och solen har väl också påverkat på sitt sätt 🤗 det är bara att njuta och komma ihåg denna fantastiska tid sen när pms:en smäller till en i några dagar.

Jag har så mycket funderingar på våra beteenden på sociala medier. Vi eftersträvar samma ideal, allesammans. Vi ska ha likadana bilder på instagram, en bild då vi håller i en vattenmelon, poserar med våra silvriga ballonger eller när vi står med ryggen mot kameran uppe på ett fjäll och kanske till och med en bild på våran nocco eller celsius. Ur trist! Inte nog med det, sen ska en välanvänd liten mening dessutom rivas av "här kan man va", "nu mår man", "livet på en pinne", "fint i fjällen", "ut på tur aldrig sur" 😴 

Nä, som jag diskuterat med min kusin en gång. Urtrist instaflöde, urtrist. 

Jag vet att det är mitt eget fel, det är dags för mig att hitta bättre inspiratörer. Jag vill inspireras, inte känna mig dålig, somna av tristess eller se hur likadana bilder upprepar sig. Jag tycker att instagram ska vara personligt, VEM ÄR DU? Visa det istället. Det är väl ändå nutidens CV. 

Och jag veeeeet att mitt flöde inte heller är så megainspirerande men jag jobbar på det. 

(null)

Och så lite fakta ☝🏼 Detta är ingen snigel, det är en snäcka. En snigel har inget skal och heter därför snigel. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress