Måste man tycka så himla mycket hela tiden? Jag har slutat med det. Förut, i mina yngre dagar, skulle man tycka saker hela tiden om andra för att ha en identitet. How about att bara uppmärksamma saker istället? Människor är olika och det är spännande tycker jag.

Vi är alla i olika "faser" hela tiden, och jag finner det väldigt tråkigt att vissa kontakter glider längre ifrån varandra bara för att man inte är på samma stadie i livet. För mig är det okej att båda inte sitter med exempelvis en bebis i famnen. Jag gillar livs skillnaden som två vänner kan ha, och när kontakten kan hållas intakt iallafall. Men jag ser det hela tiden, man glider ifrån varann. Vad är det för fel på att ta en snabb oplanerad kaffe med varann? Varför ska tjejvärlden vara så fyrkantig. Varför kan man inte snickra en fågelholk tillsammans i stället för att ta en Rocky road på ett café varje gång? Ni får gärna komma hem till mig och göra papier mache. Förbannat.

Eller varför inte baka en Rocky road tillsammans? Man var så jäkla mycket mer "aktiv" förut när man umgicks med vänner, nu snackar jag om när man var 10 bast. Man spelade in egna nyheter med en filmkamera, cyklade runt hela stan, sjöng Singstar, byggde snökojor och annat. 

Killar gör fortfarande saker med varann, dem mekar i en bil, gräver en grop, spelar pingis, hjälper varann och det verkar så mycket bättre i deras värld. 

Ps. Jag har tapetlim och tidningspapper hemma. 

(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress