I helg har vi åkt skidor (klassisk stil), i djup snö, när det snöat. Under de 3 senaste dagarna har vi fått ihop 23 kilometer, och mer ska det troligast bli. Nu har vi börjat köra lite mer seriöst, pressat oss för att få fram en bra medelhastighet. Med saftpauser såklart 🤗 Vi kör vanligtvis inte alls mycket klassiskt, våran favorit är ju skate. Men tyvärr går det ju inte att skata överallt, som typ efter Ahlströmsspåret som vi åkte efter igår. Det är nämligen ganska najs med lite variation, man tränar ju dessutom olika muskler.

Dessvärre började pjäxan gnaga fram ett skavsår i höger fot, så jag måste nog köpa ett par nya i veckan. Med lite eftertanke är nog mina pjäxor extremt gamla, kanske över 12 år 😳 men de har funkat otroligt bra fram tills nu. Som sagt, jag försöker att inte vara den där prylkåta människan som jag varit förut. Nu ska det köpas nytt när grejorna ej längre fungerar 👏🏼 

(null)

Tyngst i djupsnön hade nog Buster, som ni sett så har ju corgis väldigt korta ben och en ändå väldigt tung kropp. Han släpade nog ett och annat i backen i helg 🙈 men han var trots detta väldigt glad att få hänga med.

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress