Jag verkligen älskar att slänga in lite gamla grejer i hemmet, det ger liksom lite liv i rummen. Men det är såklart väldigt fint med bara nya saker också, eller bara gamla. Men hos oss blir en blandning allra bäst.

Jag tänkte typ att instastories ska bli nåt jag kan börja med, det är kravlöst och kräver ingen genomtänkt text. Varenda gång jag ska instagramma så tar det stopp på grund av texten. Jag vill säga nåt bra, inte bara kommentera med typ en jordgubbe. Det är speciellt svårt med text till inredningsrelaterade bilder, och inredning är ju egentligen det jag vill visa mest 🤔 eller mest vill jag väl egentligen skildra en sann sida av livet, man borde instagramma mer bilder på vad man gör in action liksom. Eller så lever man bara och njuter utan att visa något alls. 

Nu har jag putsat upp denna gröna skönhet till lampa, den har varit i ett garage tidigare så den var nästan mer svart än grön innan. Jag älskar färgen och skavankerna och tycker den passar ypperligt i kontoret.

(null)

Jag har nu börjat uppmärksamma att det börjar bli en hel del gröna grejer hemma, både väggar och prylar. Idag kom till och med våra gröna handdukar och den gröna bladskålen med posten. Nu får nog den färgen en paus ett tag, det är lätt att det går överstyr 🙈
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress