Härregud vilket flyt att jag hittade en storleksmässigt och utseendemässigt helt perfekt matta till garderoben, 70x160cm och dessutom till kampanjpris 175 riksdaler fyndad på Jysk när jag skulle köpa nya galgar 👍🏼 jag kände att vi var tvungna att byta ut alla plastgalgar och köpa sådana med vändbar "båge" då man alltid råkar sätta plagget åt fel håll och så bli jag lite förfärad av att en del kläder inte hänger med framsidan åt samma håll 🙄 iallafall, lätt värt att ha nåt mysigt att stå på på mornarna.

(null)

(null)

Här har vi min första garderobsidé 👇🏼 jag tycker ändå att det blev ungefär så här, om inte ännu bättre. Det är bara nån korg som fattas.
(null)


Idag kom mamma med flyget och ska stanna här i 9 hela dagar, om jag minns rätt. Det ska bli kul med lite sälle faktiskt. Speciellt nästa vecka när jag är ledig, det är bara hålla tummarna för milda temperaturer och för möjligheten att åka massa skidor 🤗  Det är helt underbart när det är ljust så långt in på dagarna nu, den enda nackdelen är väl att jag nyser helt sjukt mycket av dagsljuset varje gång jag kör bil. Det känns nästan lite farligt. 

(null)

☝🏼 bild från sandstensberget, helt underbart att kunna ta skidorna direkt från huset 🙌🏼

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress