Det är som att jag varit i en dvala i nån vecka, men nu börjar jag må prima igen. Nu börjar jag få mina lyckorus, min radiodans, mina fnissattacker och mina övriga otroligt frigörande glädjeryck. Jag är ju en bubblig tjej, i grund och botten. Men mitt kreativa blod pumpar inte alltid lika kraftigt pga. trötthet, socialutmattning och pms.

Jag vill göra mer filmer, vill filma massor. Vill visa så mycket och prata och dansa MEN jag skulle inte kunna vara den som bjussar på en film regelbundet, för ibland är jag inte den som bjuder till.

Jag vill ha ett filmredigeringsprogram och behöver en ny dator. Min gamla laptop är nämligen super seg. Men kanske att jag avancerar nån dag, köper mitt intresse och kör gasen i botten. Likt snubbarna med sina skotrar. Det känns som att en dator är ett ganska billigt intresse jämfört med en skoter, och den har säsong året runt liksom 🤷🏼‍♀️ dessutom är man inte beroende av att ha med nån annan, för jag orkar sällan anpassa mig. Jag måste göra allt när jag vill, punkt.

Men det får inte bli för krångligt för då svalnar intresset. Det måste va enkelt, men tid kan det där emot få ta. Jag hade ju velat ha instagram som forum, men där gäller väl bara 1 minut? 🤷🏼‍♀️ så.. jag ska fundera vidare 💃🏼 varför känns youtube så STENseriöst för mig? 

(null)

Vi har förrästen skaffat vandringsstavar, vi har nämligen börjat med stavgång i backar. JÄVULSKT bra träning inför våran skidsäsong 😍 det tar på ben, armar och rygg. OCH det görs utomhus. Kommer aldrig va den som tränar inomhus förutom mitt stjärtpass som jag brukar göra hemma på loftet. Men jag gillar inte att skriva om träning, jag tror ju inte på att skylta med sådant. För min del alltså. 

Så hejdå träningssnack, det ämnet fyller så många andra upp i sociala medier och dem gör det gladeligen mycket bättre än mig 👋🏼
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress