Igår gjorde jag nästan ingenting mina första 8 vakna timmar, jag är ganska utmattad av flera extremt intensiva dagar bland folk (något jag inte är speciellt van vid). Jag har varit hemifrån i två dagar på en jobbresa i Luleå/Skellefteå, haft en vän som inneboende hela förra helgen och varit på en fest med massa gamla vänner. MEN JAG HAR HAFT KUL.

Såååå atteeee jag har fått en stor dos av det sociala. Det jag behöver nu är att torka pannan, andas djupt och återhämta mig. 

Det är mycket möjligt att jag missuppfattats av någon/några/ingen eller alla. Jag har ingen aning 🤷🏼‍♀️ min ångest kickar som vanligt till efter en fest. Och jag har bestämt mig för att det var den sista festen. Från och med nu kommer jag bara att följa med på utflykter, dagsturer, vardagsevenemang, middagar och träningspass. Faktum är att det även var min sista fylla, för ett bra tag framöver. Dock kommer jag aldrig att sluta med rödvin till mat eller öl till hockey och bastu.

Mina sista vakna timmar utav gårdagen spenderade vi iallafall på att fixa massa småsaker i huset, som att fästa vitrinskåpet i väggen, måla över skavanker på lister, sätta en ny lysknapp i ett rum och att ta en lång kvällspromenad med hunden. Och plötsligt mådde jag prima igen. 

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress