Men fatta fatta fatta, biljetterna är bokade till Mia Skäringers show och jag är sååååå himla förväntansfull. Det känns FINT att ha något bokat 11 månader framåt, det händer inte så ofta i vårat liv faktiskt 😄 vi brukar hålla våran framförhållning så långt före som väderleksprognosen kan visa, men det är verkligen inte dåligt. Vi maximerar snarare våra chanser till rätt väder kombinerat med rätt aktivitet 👍🏼

Aldrig tidigare har jag hängt med i vädersvängarna så mycket som nu när jag har Kristoffer, han har fått mig att inse vikten av hur mycket det skall blåsa för det påverkar upplevelsen otroligt mycket mer än ett skönt antal plusgrader eller soltimmar 🙋🏼‍♀️

OCH till exempel så vill man ju inte åka till IKEA (okej man vill alltid till IKEA) när det kanske skall vara bästa vädret på länge 🤷🏼‍♀️ då är det bättre att anpassa en IKEA sväng till en regnig helg, och istället göra något najsigt utomhs. Så tänker vi iallafall.

Hur som helst, hur som helst. Den här veckan är LÅNGTRÅKIG. Jag jobbar natt, Kristoffer sover skit dåligt, vi är trötta, mörkret är oundvikligt och det är bara IS ute. Så.. vi har faktiskt inte roat oss allt för mycket. Där emot har vi lagat god mat, vilat i flera timmar och kollat bonde söker fru. 

Jag vet inte varför jag inte kan tycka att sådana här veckor är sköna 🤷🏼‍♀️ jag är verkligen inte lättroad. Jag behöver mer stimulans.

Och nästa vecka ska jag åka på massa affärer och köpa ALLT som jag behöver i en necessär. Jag ska liksom skaffa mig en helt färdigpackad necessär med allt som jag behöver och kanske lämna den i Sattajärvi. Eftersom vi är där så ofta 🤔 Och det ska jag faktiskt göra ett inlägg om ☝🏼👛 (jag tycker det är lite kul att visa de små detaljerna i livet, så som vilken plackers eller dagkräm man använder)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress