Jag kommer nog föralltid och obotligt nog vara en person som reflekterar över mycket, det går bara inte att komma ifrån. Jag har alltid varit en sådan, men skillnaden nu från då är att jag nu sätter ord på det. Och att jag accepterar att jag uppmärksammar saker. 

Men ibland blir jag irriterad på att jag är tjejen med "skinn på näsan", för vem fan är jag som hela tiden ska märka så mycket (beteendemässigt alltså). Vem fan är jag som märker vem som nonchar, vem som slingrar sig, vem som mår dåligt, vem som är ego eller vem som faktiskt är genuint brydd om andra. 

Vem fan är jag som måste ventilera mina intryck till någon jag litar på. När det istället kommer fram som att jag lägger all min energi på att scanna andra. MEN SÅ ÄR DET JU EJ. 

Och jag är inte stålmannen som bara kan se och hålla tyst. NEJ ✋🏼 DET FRÄSER I MIG SOM BAKPULVER I VATTEN.

Visst, jag kan slänga på en sån där mask som travhästarna har, vars man bara kan se rakt fram och inget mer. Men vem fan blir jag då? 

Annars kan man ju slänga på mig ett sånt där bondage koppel med en boll i käften, så att kvinnan blir tyst också. Plus den där hästmasken så ska ni se att det blir ordning på mig. Kanske till och med en tvångströja och ett par väldigt för små skor så ska ni se att jag sköter mig galant. 

För vem fan är jag som märker saker, vem fan är jag som försöker lära mig av andras bra- & dåliga beteenden. VEM FAN ÄR JAG? 🗣

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress