Livet är inte en boomerang bild och livet är inte perfekt. Vi mår inte as bra hela tiden, vi är inte alltid super pigga, vi har inte alltid lust att göra något roligt. Vi är inte alltid supersociala. Men så är livet.

Jag älskar att ta fina bilder och att visa upp dem, men jag försöker verkligen inte att skapa en viss "yta" på grund av det. Jag vill visa missär OCH glädje, i en naturlig mix. Jag vill vara ÄKTA, jag vill få vara både ful och snygg. Jag vill inte att ni ska tro att jag är sminkad hela tiden, eller att mina kläder alltid är tipp topp (för det är dem inte). För jag orkar fan inte va den där omänskliga människan. Jag orkar inte med människor som alltid ska visa en yta, kom igen liksom 🤷🏼‍♀️ blir världen bra av det? Oh yes, du och ditt hem ser alltid prefekt ut..  I don’t believe it.

Ja, jag har puder på min jackkrage, jag har en sliten T-shirt på mig hemma, jag kan ha hål i socken och dricka ur en odiskad kaffekopp, jag kan ha smulor på matbordet och fläckar på badrumsspegeln. So What 🤦🏼‍♀️ 

Vem lever man för, och vem ska man egentligen pleasea? Jo, sig själv. 

(null)

Nu blev det luddigt igen, men kanske fattar nån, kanske fattar ingen. Äh skit i det.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress