Jag har det senaste året haft TJORV med att vända dygnet efter mina nattveckor, det slutar oftast med att jag vaknar två på natten (precis som inatt, vaknade 01.20 🙄) och ligger sedan vaken ända till 04.00-06.00 ungefär (somnade 05.00 denna gång) Tänk er, klarvaken ligger jag i sängen i ungefär 4 timmar. Man hinner tänka på allt ifrån hårinpackningar till hur man ska möblera ett vardagsrum på bästa sätt. 

Sen (om jag hinner somna innan Kristoffer åker på jobbet) så vaknar jag upp, och är dåsig som bara fan resten av dagen..

Iallafall så kom jag inatt fram till att soffan i vardagsrummet får stå vars den står, det är allra bäst så och snart ska vi köpa en ny dessutom. Och så kom jag på att jag ska prova lågpris inpackningar 👏🏼 och jag hittade en liten jäkel för 57.50kr (endast så billig på Coop) som jag tror kan uppfylla mina förväntningar.

Jag, om jag får dela med mig av min otroliga intelligens, tror att den viktigaste hårprodukten i våran tvättrutin är SHAMPOT. Eftersom att shampot ska lösa upp diverse fett som hårbotten utsöndrar, så kan nog ett för starkt schampo torka ut, medans mildare schampon kan mjuka upp och "spara" på håret. Men där emot så vet jag att balsam och inpackningar enbart har en återfuktande uppgift vilket jag verkligen inte tror kan skilja dem åt så värst mycket. Iallafall inte så mycket att en 400kroners inpackning kan REVOLUTIONERA. Håret är nog inte mottaglig för mer än det kan suga åt sig, så allt dyrt glider bara vidare ner i avloppet 💁🏼‍♀️

(null)

Återkommer huruvida denna rackare fungerar senare! 👋🏼

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress