Oavsett livssituation så behöver kärlekspar åka bort med bara varandra ibland, för att skratta och uppleva nya saker som sedan blir till minnen som man senare kan bolla med varann för ytterligare samhörighet.

Nä, nu har jag och Kristoffer ett väldigt lugnt liv då vi varken har hund eller småbarn. Men det var ÄNDÅ skönt att åka bort och käka en trerätters, dricka MASSA vin och basta i skogen liksom. 

Så det fick bli treehotel i Harads, nog för att det var en av Kristoffers 30-års presenter. Han fyller år på årets mörkaste dag, vilket inte är så ultimat när man ska bo uppe i träden och speciellt när man vill se det fina utanför hotellrummet. Så jag bokade in April för oss, vilket var TOPPEN förutom att dem hade lite väl knapert med snöläget.

(null)

Vi bodde i The Cabin, den absolut bästa trädkojan som inte kostar en halv månadslön. I denna fina trädkabin fanns det dass, uteplats på taket och OTROLIG utsikt och ljusinsläpp. THE BEST.

(null)

Vi levde här och hade det göttans.

(null)

Och jag är riktigt förtjust i att spela schack, det har jag säkert aldrig nämnt förut? Men rummet var utrustat med schack, dock hade vi även packat med vårat egna för säkerhetsskull 👍🏼

(null)

(null)

(null)

(null)

Bastu och jacuzzi kunde man boka in. Men för vår del blev det en bastu efter en sväng på turskidorna genom harads skogar.

(null)

Och sen en kaffe på kabinens tak 👌🏼
Linda

Ooooo så mysigt och annorlunda! Men... gick det att sova?

Svar: Det gick att sova 🙏🏼
Frida Bucht

Angelica Wåhlin

Men WOW, det ser ju sååå mysigt ut!

Svar: Det var verkligen mysigt 👏🏼
Frida Bucht

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress