Ja, jag har verkligen varit upptagen med att "hitta mig själv" en lång tid (ja, det låter klyschigt), men jag ska sluta söka. Mitt letande gör att jag istället tappar bort mig och blir mer vilsen. Jag är jag, och jag ska istället fokusera på hur jag bemöter människor, för då, DÅ kommer mitt rätta JAG fram. 

Man kan nog jämföra det med att lära sig flyta, om man spänner sig så sjunker man, om man lär sig att slappna av så flyter man på köpet.

(null)

Utan att gå händelserna i förväg så vill jag säga att det känns som att våren blåste förbi. Idag var det skönt att hämta posten i linne och jag tog på mig gummistövlarna istället för vinterskorna 🤷🏼‍♀️

Vi har ägnat oss åt rekordmycket skidåkning de senaste veckorna och jag tog mina sista 14km i söndags i blöta och mjuka spår. Det gick söligt i skidspåret men säsongen gick snabbt. Till nästa skidsäsong så skall jag försöka att vara mindre "väderkräsen", vilket innebär att jag måste åka i mörker och i lägre temperaturer 😳 jag är väldigt dålig på att stå ut när jag fryser, så det blir intressant att se vad pjäxorna har för köldgräns för jag vill minsann icket plåga mig själv.

(null)

Ajli Müller

jag tror att det här är helt och fullt det smartaste att göra när man känner sig vilsen! Att slappna av och flyta, bemöta människor och vara sig själv. Så fint!

Grattis till skidåkningen också, så himla mysigt. Då var det slut för i år här i "mina" spår och det blev... inte 14 km, heheh ;)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress