Jag märker tydligt att mörkret har frätits in i mitt mående, djupt ner i glädjens centrum, där har den parkerat och ställt till med sömnproblem, oro och ångest. 
 
Om vi ska tala om mående på riktigt så skall jag berätta att jag för bara några dagar sedan låg sömnlös med en panikångestattacksliknande reaktion, jag klev trots detta upp på morgonen och pallrade iväg till jobbet vars höll ut mina 8 timmar med extremt illamående och stort behov av att få bryta ihop. Jag har ALDRIG mått så dåligt utan att jag förlorat någon från livet, och jag vet inte varför detta skedde.
 
Jag har faktiskt inte haft nån vidare lust att skriva något på länge, och anledningen är också ganska oklar. Jag kämpar vidare, som så många andra, och jag längtar så innerligt tills jag får en strimma sol i ansiktet igen.
 
Jag hade nämligen velat fota MASSOR, men mörkret gör att jag tappar suget direkt jag trycker på ON. Jag får helt enkelt fortsätta leva i energisparläge och hoppar jag jag blommar ut närmare våren igen. För just nu känner jag inte alls igen mig själv.
 
Hoppas ni lyckas bättre i vintermörkret.