25 februari 2019

Hej ORO

Alla inlägg! Bloggciggen

Men vad är detta för smältväder? Här har man köpt turskidor och diverse andra vinterprylar för att få ut maximalt av årstiden och så kommer det en sån blida att vårskidåkningen känns hotad 😳 och inte var dessa plusgrader nå vidare njutbara i stormen heller 🤭 JAG ÄR OROLIG, men jag gnäller inte. Eller jo, jag har sovit som skit inatt pga stormen, det susar i fönstret och jag har så lätt att accelerera igång oro så ni anar inte!

Jag fifflade upp min bok vid 23-tiden iallafall (5 sekunders regeln) och kapitlet handlade om oro och ångest, PASSANDE tänkte jag. Felet man gör är att låta oron varva igång tills det eskalerat totalt och tillslut går det icket att stänga av. Men boken lärde mig att räkna ner från fem och bryta mönstret så fort man kan och där av ägna sig/tankarna åt något annat 🤷🏼‍♀️ det funkade för mig igår kväll 👍🏼 

Alltså jag har nog alltid varit en orolig typ, i fjärde klass tjuvrökte jag och några tjejer i en skogsdunge vid "skokkisbacken" (vanligt att man gömmer sig så gott man kan), detta höll mig sömnlös i flera år. Okej, kanske 1-2 år. Sömnlös! Jag kände mig som en riktig besvikelse och värsting! I efterhand kan jag givetvis skratta åt detta, men jag hade sån grov oro att det störde ut både sömn och annat. 

Det var liksom bara EN av alla grejer jag i det grövsta lag har oroat mig för, och trots att mina päron kanske vet om denna tjuvrökning så har dem icket övergivit mig. ALLTSÅ oro i ONÖDAN.

Men det är väl ett vanligt fenomen med oro, det är ONÖDIGT. Men det är ju såklart jävla lätt att säga.

(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress