Ja vad ska jag säga annat än att jag är så SJUKT GLAD över det mesta. Och jag hoppas verkligen inte att min glädje gör någon annan deppig, för det vore ju trist.

Jag har just hämtat mitt paket med sminkpenslar och puder i, promenerat med kameran runt halsen och bara NJUTIT av solen. Hur jäkla fint har vi det inte? Fattar ni? KIRUNA är inget jävla Tjernobyl och inget jäkla arbetsläger. Den som säger det behöver gnugga ögonen och se över sina intressen ✋🏼 TA ER UT.

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag har dividerat MYCKET i om jag skulle börja jobba dagtid istället för 5-skift, MEN det är en alldeles för lång period med mörker när man jobbar dagtid. Och med det menar jag att man kommer hem från jobbet när det blivit mörkt ute - under en alldeled för lång tid.

Fördelen med 5-skift är att jag ofta hinner uppleva dagsljuset innan jobbet eller under Ledigveckorna, vilket kan resultera i att jag oftast är piggare än Kristoffer som jobbar dagtid. 

Mina ledigveckor ger mig även möjlighet att ägna mig åt massor av intressen, projekt och annat. Jag kan ha sovmorgon, jag kan vakna tidigt, jag kan lägga mig sent osv.

Det är liksom bristen av dagsljus som skrämmer mig med dagtidsjobb. Och att man slutar så himla sent på eftermiddagarna, hur fan får man ihop sina egna intressen under dessa arbetstider undrar jag? Och det kanske inte är så konstigt att många människor OGILLAR att laga mat när man ofta måste ställa sig vid spisen direkt man kommer hem 🤷🏼‍♀️

Varför jag funderar över ett dagtidsjobb är ju förstås för att man är ledig alla helger och röda dagar, men det är även för att Kristoffer jobbar dagtid vilket skulle ge oss mer tid tillsammans. Och det skulle göra så att våran "dygnsrytm" är i samklang. Jag jobbar ju nattskift, eftermiddagsskift och förmiddagsskift vilket gör att vi kan vara lite i ofas ibland 🤷🏼‍♀️

Jag hade nog helst önskat att Kristoffer hade haft ledigveckor faktiskt, vi hade garanterat haft fullt upp med alla möjliga upplevelser 😍
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress