Storytel.. 169kr/månad och jag lyssnar enbart när jag jobbar med hjälmen på. En del böcker har så låg volym att jag inte hör mer än alla "S" trots täta kåpor, och anledningen är ju såklart bullret utanför kåporna som DULL’ar ljudet. 

DULL. Har sett på selfies att man skriver "Don’t let anything dull your sparkle". Googlar på dull, och det betyder tråkig. Googlar lite till, betyder även matt, dov och livlös. Ibland fattar man liksom vad vissa ord "betyder" även fast man inte kan översätta det. Är inte det underligt? Man fattar liksom grejen men kan inte sätta ordet på det 🤷🏼‍♀️

Iallafall passar jag på att lära mig massor med saker av storytel medans jag vandrar omkring på jobbet bland livliga maskiner och damm i luften. 169kr är kanske inte så mycket med tanke på att man liksom kan vara på två platser samtidigt, liksom ledig i huvudet men fysiskt på jobbet. Jag grottar ner mig i najsiga forskningsrapporter och andra människors åsikter. Jag gillar ju att lära mig saker, att utvecklas och att se saker från många olika spektrum. Jag vill inte ha fyrkantiga åsikter, jag vill vända och vrida och söka mer fakta. Jag vill både kunna stå för vad jag tycker men också kunna erkänna att jag haft fel eller missat en nyans. 

Nä, åter in i ljudbokens värld 👋🏼 ha en bra lördag

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress