Ofta väntar jag på att inspirationen till olika projekt ska komma av sig självt, men jag har fattat nu att jag inte bara kan styras av min inspiration. Saker och ting blir liksom inte startade pga. att jag väntar på rätt läge.

Som till exempel fotoalbumet (som ska fyllas med bilder på stugbygget) som jag köpt för flera flera månader sedan, och även framkallat alla tillhörande bilder. Men som jag sen bara låtit allt ligga i en låda i väntan på feelingen 🤷🏼‍♀️
Men i söndags hoppade jag på det lilla pysselprojektet trots att lusten inte fanns, OCH DET BLEV BRA ÄNDÅ. Det var snarare så att jag blev ledsamt avbruten av klockslaget 20.00 när farmen plötligt började på Tvn (ja, vi följer farmen). 

Men i måndags blev albumet "färdigt", nu ska även den kommande sommaren i stugbygget dokumenteras och sedan klistras in 🙌🏼

Vi vill ha med allt från nedmontering, uppmontering, rivning, takbygge osv. Vi vill liksom ha hela "historian" om stugan tydligt upplagd i ett album, och vi känner att det är viktigt för oss då vi vet att detta stora projekt är en once in a lifetime upplevelse. Och det gör mig fasligt stolt, vi kommer njuta EXTRA mycket när vi sitter där på stugaltanen och bläddrar tillbaka, FAN vad vi klarar av mycket trots att vi båda haft väldigt liten - om ens nån- efrarenhet av ett sådant här bygge. 

(null)


Jag vill liksom på något vis hjälpa andra på traven, man måste VÅGA för att lära sig saker. Du behöver till exempel inte ha en byggutbildning för att bygga, du behöver inte ha erfarenheter för att ta dig ann olika projekt. Bara man vågar så lär man sig saker under hela resan. Om man tänker logiskt men även vågar göra fel, så lär man sig också. Det är den enda vägen man kan ta för att "klara sig själv" och på att bli mer kunnig i många av ens projekt och åtaganden.

Och det finns ingenting som gör en så STOLT med ett resultat som när man själv är huvudpersonen bakom arbetet. Det ger verkligen en kick i självförtroendet, vilket i sin tur leder till massor med andra positiva effekter.

Så VÅGA, och ha tålamod. 

(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress