Men TJENA

Jag har haft fullt upp inne i skrubben de senaste dagarna 👋🏼 i veckan har jag spacklat och slipat väggarna och där efter gick allting i en hiskelig fart. Jag har försökt hålla koll på alla utgifter för denna skrubb då jag tycker att det är RIKTIGT KUL att veta vad saker och ting kostar. I alla mina renoveringsprojekt så försöker jag verkligen hålla nere priset vilket gör allting ännu roligare. Och ofta kan man glömma alla penkisar som flyger iväg INNAN självaste färg/tapet/inredning skall inhandlas. Utgifter som går till verktyg, lim, spackel, slipskivor och allt sådant.

Slipa betonggolv: 400kr
Spackel: 250kr
Färg: 0kr (enbart använt överbliven färg)
Belysning: 300kr
Elfahyllor: 1080kr
Plastgolv (Hestraplattan): 145kr
Dörrventilation: 100kr
Lister: 0kr (använt spill lister)

Totalt: 2275kr

PLUS elfas dörrförvaring för 860kr (har beställt detta)

Slutsumma: 3135kr 🤭 men totalt värt det.

Färdigt resultat 👇🏼

(null)

(null)

Före 👇🏼

(null)

(null)

(null)

Jag började med detta projekt i höstas nångång, tanken var att det skulle bli ett snabbt projekt. Men som vanligt dyker det upp överraskningar när man börjar avlägsna det gamla.

I detta fall så tog GOLVET längst tid, det gamla golvlimmet skulle slipas bort eftersom det var orsaken till den otrevliga lukten. Sedan satt tapeten hårt som FAN då någon hade använt golvlim för att sätta upp den 🤦🏼‍♀️ så jag fick tillslut införskaffa en ångmaskin för tapetborttagning, vilket gjorde det lilla 1x1m- rummet till en bastu under arbetets gång 🤭

(Man ska helt enkelt aldrig sätta lim eller färg på annat än det rekommenderas till)

Det återstår givetvis lite saker innan den är helt färdig (men jag är som vanligt FÖR IVRIG så jag visar den redan nu)

Vi skall även få hem elfas dörrförvaring med 5st meshkorgar👇🏼(lånad bild) och den är avsedd för handskar, strumpor, mössor och solglasögon.

(null)


Och lamporna vi monterade har inbyggd rörelsesensor, vilket passar PREFEKT i ett utrymme vars man enbart gräver fram en jacka lite snabbt. Vi köpte dem från Clas Ohlson för 150kr/st och de går på batteri 👍🏼 

(null)

Aa tack för mig 👋🏼 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress