NAE, ont i magen! med ångest ifall mitt kostinlägg har tagits emot fel av någon. Ibland blir det så, jag bara stormar tankar och ingenting går att knyta ihop (inte ens jag kan det), och läsaren gör sin egen tolkning utifrån hur den själv mår för stunden. Det jag helt enkelt ville få fram var att MAT har fått alldeles för stor uppmärksamhet. Vi stirrar oss blinda på siffror och skit istället för att bara äta blandat utav allt. Ät det som är gott, det finns alldeles för mycket päckel att trycka i sig för att verka "med i svängarna". Och jag lägger absolut ingen värdering i NÅN kroppsform eller matmetod, alla är fina på sitt sätt och personligheten ÄR personen. Men jag ville bara säga att maten har fått sån jäkla stor uppmärksamhet och debatteras åt höger & vänster och alla vet bäst samtidigt som ingen vet någonting. OKEJ STRUNT SAMMA.

(null)

Nä vet ni vad, jag har faktiskt börjat kära ner mig i min utväxt mer och mer. Jag har aldrig känt mig så tråkig som efter att jag sist färgade bort den, jag kände mig bara BLEK 🤷🏼‍♀️

Nu vill jag ha det så här. Jag vill knappt färga håret längre, mitt mjuka hår klarar inte av processen. Det går liksom av och jag håller just nu på med ett försök att spara ut mitt hår till det längsta någonsin.

Det där med frisörbesök har gjort mig lite skraj sedan jag hade hairtalk, vilket bestod av regelbundna besök var 8:e vecka och priset var din ena njure. Det tog dessutom massor med TID och krävdes planering. Nu är jag mer inne på att enbart gå till frisören max 2-3 gånger/år, jag känner liksom inte att självförtroendet (för min del) kommer från antalet frisörbesök, jag vill hellre använda både tid och pengar till något annat (hus, semester, stuga). JA, DET VAR DET.

(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress