Hola senjoritas! Det har varit en ganska lam vecka pga. nattskift, jag blir helt enkelt väldigt ostig i skallen utav det och det är inte så värst najs!

Har märkt att jag ofta skriver att min ledigvecka är på ingång och jag brukar även rabbla upp lite om vad jag tänkt göra dem kommande dagarna. Men denna gång skall jag icket göra det, och det är helt enkelt för att jag inte vill gå på repetition.

Mina tankar denna vecka har bestått av nästan ingenting, jag har bara ägnat mig åt matlagning och smink. Jag älskar att sitta länge och sminka mig till ljudet av youtube eller en pod, mina sminkperioder kommer i vågor men jag tror att sedan jag skaffade ny sminkbordsbelysning så har ordet "period" raderats ut och det har blivit mer en dagligRUTIN 👍🏼 vilket jag tycker är kul, jag gillar verkligen smink.

Jag har faktiskt beställt ett set med nya sminkborstar som jag hoppas dyker upp den kommande veckan, och jag håller tummarna att jag blir nöjd med inköpet. Jag har nämligen råkat köpa många borstar som antingen varit för hårda, för mjuka eller för spretiga 😳 👎🏼 

(null)


I veckan sprang jag ut snabbt med kameran innan dagsljuset försvann, jag ville så gärna fånga snön i träden på bild men tyvärr var det sånt flatljus att allt bara blev platt. Här står jag iallafall på stigen som fick oss att vilja köpa vårat hus, i bakgrunden ser ni vårat bo och vi har fasen naturen direkt utanför dörren ❤️
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress