Vad gör man inte för några bra bilder ibland? Man stuvar bort alla tidningar från bordet, sliter ner magneter från kylskåpet, trycker bort nån distraherande kvist från en blomma, flyttar det aktuella objektet nära intill ett fönster för lite dagsljus och KLICK, fotot är taget. Men allt runtom är som en kuliss.

(null)


Alltså jag är helt vilsen när det kommer till "produktbilder" jag liksom radar upp allting likt ett familjeporträtt vars det ställs i storleksordning, nån grej sticker fram litegrann likt en persons ansikte mellan två personers axlar.. ja ni vet hur de klassiska gruppfotona brukar arrangeras. JAG ÄR INTE BRA PÅ DET. 

Här har vi min macka, ställd på fönsterbrädan vid den ljusaste sidan av huset pga. fotad vid skymningstid. Bilden saknar dock några hela rädisor och en slarvigt vikt kökshandduk (har sett att man brukar ha sånt) 🤷🏼‍♀️ Innehåller den populära frukten AVOCADO (är det en frukt?) Okej, det är gott tillsammans med örtsalt eller i en guacamole 👌🏼 men annars lite överskattad.

Jag vill ju lära mig MER inom foto och film men jag är ju en sån som vill lära av mig själv "learning by doing", jag tänker alltid att det måste vara NÅN som från förstaste början lärt sig utan någon annans påverkan. Varför kan inte jag det? En tjej i Talang förra året lärde ju sig sjunga opera via youtube liksom!! Kan det inte bara säga KLICK för mig och så vips! Så kan jag allt om min kamera 🙏🏼 Jag har ju liksom lärt mig massa annat av mig själv.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress